Net trys dziudo imtininkai tapo Lietuvos prizininkais

Spauskite, kad pažiūrėtumėte originalą

Sausio 30-31 d. Kėdainiuose, vyko Lietuvos dziudo imtynių čempionatai U-16 ir U-18. Šių varžybų tikslas- populiarinti ir kelti dziudo sporto šakos prestižą Lietuvoje, išsiaiškinti stipriausius dziudo sportininkus, sudarysiančius LR jaunių rinktinę.

Šiame čempionate dalyvavo aštuoni Šakių JKSC ir Šakių sporto klubo „Audra“ sportininkai.

Varžybose geriausiai sekėsi Julijai Smirnovaitei, kuri kovodama jaunių amžiaus grupėje, tapo Lietuvos prizininke, iškovojusi antrąją vietą, savo svorio kategorijoje. Lietuvos prizininkais tapo ir Aida Vasiliauskaitė bei Gytis Petkevičius, kurie kovodami savo svorio kategorijose iškovojo trečiąsias vietas. Visi trys sportininkai šiuo metu mokosi Panevėžio sporto mokykloje ir atstovauja du miestus- Šakius ir Panevėžį.

Labai nedaug iki prizinių vietų pritrūko Donatui Klimovui, Mantui Stanaičiui ir Linui Sniečkui, kurie kovodami finale dėl trečių vietų, kovas pralaimėjo ir iškovojo penktas vietas. Neblogai pasirodė ir čempionate dalyvavę Gytis Povilaitis ir Gabrielius Merkeliūnas, kurie kovodami savo svorio kategorijose, užėmė septintas vietas.

Sportininkus varžyboms paruošė Šakių JKSC treneris- metodininkas Kęstutis Smirnovas.

Klube „Audra“ laukiami visi, kurie nori sportuoti. Galite rinktis kovos menų užsiėmimus arba aktyviai leisti savo laisvalaikį sportuojant klubo treniruoklių salėse.

Taip pat dėkojame visiems pervedusiems praeitais metais 2 %  pajamų mokesčio mūsų klubui. Tikimės ir šiais metais Jūsų paramos. Daugiau informacijos: www.klubasaudra.lt

Close Menu