Iš tarptautinio dziudo turnyro Kaune, šakiečiai grįžo iškovoję prizines vietas

Prizininkai su treneriu-m.jpg

Sausio 10 dieną, Kauno rajone vyko tarptautinis dziudo turnyras, skirtas laisvės gynėjų dienai paminėti ir dziudo pradininko Lietuvoje Antano Bubnelio atminimo taurei laimėti.

Į šį turnyrą suvažiavo sportininkai ne tik iš visos Lietuvos, bet ir kaimyninių šalių. Pergalių turnyre siekė ir penki Šakių JKSC bei sporto klubo „Audra“ sportininkai.

Geriausiai šiame turnyre pasirodė Linas Sniečkus, kuris kovodamas svorio kategorijoje +81 kg. iškovojo antrąją  vietą. Pergales Linas iškovojo, kovodamas su Domantu Barakausku iš Raudondvario, Gerdu Aleinikovu iš Kėdainių ir Ignu Puškoriumi iš Gargždų ir tik kovojant  finale  dėl pirmos vietos pralaimėjo  Nedui Minevičiui iš Panevėžio ir  liko antroje vietoje.

Varžybose dalyvavę Donatas Klimovas, Adolfas Preisas ir Nojus Šimkonis iškovojo trečiąsias vietas. Donatas, kovodamas  svorio kategorijoje iki 46 kg. pirmą kovą pralaimėjo varžybų vice čempionui Viliui Sasnauskui iš Vilniaus. Vėliau, kovodamas paguodos grupėje dėl trečios vietos, pergales iškovojo prieš Pijų Milkauską iš Kauno, Žygimantą Kavarską iš Kauno rajono, Karolį Krivicką iš Trakų ir džiaugėsi trečiąja vieta.

Adolfas Preisas, kovodamas svorio kategorijoje iki 27 kg. laimėjo  prieš Roką Klimą iš Kauno rajono ir Titą Narkevičių iš Marijampolės. Kovodamas dėl išėjimo į finalą, pralaimėjo Elvinui Ribokui iš Panevėžio, tačiau kovodamas dėl trečios vietos laimėjo prieš Nedą Piragį iš Kėdainių ir iškovojo trečiąją vietą.

Nojus Šimkonis, kovodamas svorio kategorijoje iki 34 kg. laimėjo prieš Aidą Pilecką iš Kauno, tačiau  kovodamas dėl išėjimo į finalą pralaimėjo Titui Kalinai iš Kėdainių. Vėliau kovodamas dėl trečios vietos įveikė Michail Topolnickij iš Vilniaus ir iškovojo trečiąją vietą.

Turnyre dalyvavęs Augis Povilaitis  iškovojo penktą vietą.   

Šakiečius dziudo sportininkus varžyboms paruošė Šakių JKSC treneris- metodininkas Kęstutis Smirnovas.

  

Close Menu