Sporto klubas „Audra“ dalyvavo socialiniame projekte „Įmonių dienos vaikams ir su vaikais“

Audra3-m.jpg

Gruodžio 08 d. Šakių sporto klubo „Audra“ prezidentas Kęstutis Smirnovas dalyvavo  Socialinės apsaugos ir darbo ministerijoje vykusiame baigiamajame socialinio projekto „Įmonių dienos vaikams ir su vaikais 2014“ renginyje, kurio metu  ministrė Algimanta Pabedinskienė, dėkodama projekte dalyvavusių įmonių, valstybės ir savivaldybių įstaigų atstovams pabrėžė, kad tokios iniciatyvos yra ne tik puiki proga vaikams  susipažinti su įvairių profesijų subtilybėmis, bet ir skatina vaikų smalsumą, norą domėtis aplinka bei atrasti save. 

     Projektas yra vykdomas jau trečius metus ir šiais metais jame dalyvavo ir sporto klubas „Audra“. Projekto metu sporto klube lankėsi Šakių vaikų globos namų auklėtiniai, su kuriais buvo pasidalinta patirtimi, profesinėmis įžvalgomis bei patarimais. Dalyvaudami tokiuose projektuose vaikai ne tik susipažįsta su įvairių profesijų atstovais, jų veikla, bet ir skatina vaikus pamąstyti apie savo ateitį. Jie skatinami keltis savo tikslus ir drąsiai jų siekti. Kasmet vis didėjantis projekte dalyvaujančių įmonių, įstaigų ir vaikų globos namų būrys įrodo, kad ši veikla yra sėkminga ir naudinga augančiam jaunimui.  Šiemet „Įmonių dienų vaikams ir su vaikais 2014“ metu spalio–gruodžio mėnesiais 53-jose įmonėse ir įstaigose apsilankė 27 vaikų globos namų ir 3 „Maltos ordino“ vaikų dienos centrų vaikai.

Renginio metu, socialinės apsaugos ir darbo ministrė, visoms socialiniame projekte dalyvavusioms įmonėms ir įstaigoms įteikė padėkos raštus ir atminimo dovanėles bei palinkėjo sėkmės ir kituose projektuose.  

Close Menu