Puikus šakiečių sportininkų pasirodymas Lietuvos sambo ir dziudo čempionatuose

Spalio 25 d., Šiauliuose, vyko Lietuvos universitetų studentų sambo čempionatas. Kaip ir kasmet įdomios ir azartiškos kovos vyko ne tik asmeniškai tarp sportininkų, bet ir tarp universitetų komandinės vietos. Pirmąją vietą tarp Lietuvos universitetų iškovojo MRU vyrų komanda, kurios garbę gynė ir trys Viešojo saugumo fakulteto studentai iš kurių net du sporto klubo „Audra“  sportininkai, tai Tautvydas Gumauskas, asmeninėje įskaitoje iškovojęs trečiąją vietą ir Mykolas Makūnas, asmeninėje įskaitoje  užėmęs penktąją vietą.

Lapkričio 6 d., Kaune, Lietuvos kriminalinės policijos biuro sporto salėje, vyko Lietuvos policijos dziudo čempionatas, kurį tradiciškai kiekvienais metais organizuoja Policijos departamentas. Šiame čempionate ir vėl puikiai pasirodė MRU VSF komanda, komandinėje įskaitoje, svečių tarpe, iškovojusi trečiąją vietą. Individualioje įskaitoje trečiąją vietą iškovojo Tautvydas Gumauskas, kitas šakietis Mykolas Makūnas, nusileido labiau patyrusiems varžovams ir užėmė penktąją vietą. Čempionate dalyvavęs sporto klubo „Audra“ sportininkas Irmantas Kutkaitis, šiuo metu besimokantis Klaipėdos policijos mokykloje, svorio kategorijoje iki 73 kg. iškovojo trečiąją vietą. Komandinėje įskaitoje tarp policijos komandų Lietuvos policijos mokyklos komanda iškovojo trečiąją vietą. Iš viso dziudo pirmenybėse dalyvavo 11 komandų.

Labai džiugu, kad sporto klubo „Audra“ sportininkai, baigę mokslus Šakiuose ir išvykę studijuoti, ir toliau aktyviai sportuoja, siekia pergalių ir garsina Šakius.

Close Menu