Sekmadienį Švenčionyse varžėsi jaunieji GRAPPLNG imtynių sportininkai

Varžybų čempionai.JPG

Š.m. spalio 12 dieną, Švenčionyse, vyko pirmasis moksleivių atviras grappling imtynių čempionatas, kurį organizavo Švenčionių sporto klubo „Liūto narvas“ vadovas Dainius Burokas  kartu su Lietuvos grappling federacijos prezidentu Kęstučiu Smirnovu. Nors moksleivių grappling imtynių čempionatas vyko pirmą kartą, tačiau į varžybas suvažiavo apie 60 sportininkų iš Molėtų, Pakruojo, Vilniaus, Kauno, Jonavos ir kitų miestų.

 Į renginį atvyko ir sveikinimo žodį susirinkusiems varžybų dalyviams ir žiūrovams tarė, Švenčionių rajono savivaldybės meras Vytautas Vigelis, seniūnė Ina Sinienė, kurie ne tik pasidžiaugė suorganizuotu renginiu bei dalyvių gausumu, bet ir įteikė padėkos dovanėlę Lietuvos Grapplingo federacijos prezidentui Kęstučiui Smirnovui. Kęstutis taip pat padėkojo merui  ir seniūnei už pagalbą ir paramą organizuojant čempionatą ir įteikė sporto klubo 15 –likos metų jubiliejaus proga išleistą knygą „Čempionai“.

Sportininkai varžėsi keturiose skirtingo amžiaus grupėse. Čempionate dalyvavo ir pergalių siekė net 15 Šakių sporto klubo „Audra“ . Šakiečiai pasirodė puikiai, kadangi visi laimėjo prizines vietas. Geriausiai sekėsi pirmąsias vietas savo svorio kategorijose iškovojusiems Elviui Krakauskui, Augiui Povilaičiui ir Gabrieliui Merkeliūnui. Ne daug iki pergalės trūko ir antrąsias vietas iškovojusiems Simonui Puidokui, Gyčiui Povilaičiui, Linui Sniečkui, Donatui Klimovui, Gabrieliui Baltrušaičiui ir Adolfui Preisui. Trečiąsias vietas iškovojo klubo „Audra“ sportininkai Nojus Šimkonis, Ignas Žekonis, Ernestas Albušis, Justas Sinkevičius, Audrius Baublys ir Deimantas Sluoksnaitis.

Dėl absoliutaus varžybų nugalėtojo vardo kovojo 14 varžybų dalyvių, tačiau nugalėjęs visus varžovus, absoliutaus varžybų nugalėtojo vardą ir Švenčionių rajono mero įsteigtą taurę, iškovojo Rokas Petraitis iš Vilniaus, atstovavęs sporto klubą „Vale tudo fighting network“.

Čempionato nugalėtojai ir prizininkai buvo apdovanoti atitinkamo laipsnio diplomais, medaliais ir taurėmis. Apdovanoti sportininkus varžybų organizatoriams padėjo Švenčionių rajono savivaldybės meras Vytautas Vigelis ir seniūnė Ina Sinienė.

Sporto klubo „Audros“ sportininkams varžyboms pasiruošti padėjo treneriai Kęstutis Smirnovas ir Julius Konteikis.

LGF prezidentas dėkoja  visiems prisidėjusiems prie šio čempionato organizavimo ir visus sportininkus kviečia lapkričio 9 dieną į Šakius, kur vyks Lietuvos Grappling čempionatas. Čempionate ne tik išvysime stipriausius imtynininkus iš visos Lietuvos, bet šis renginys bus filmuojamas ir įdomiausias kovas bei jų fragmentus galėsime stebėti per Sport1  televiziją.

Close Menu