Šakietė Lietuvos jaunučių dziudo žaidynėse iškovojo čempionės vardą

IMG_2968-m.jpg

Š.m. spalio 10-11 dienomis, Kaune, vyko Lietuvos jaunučių dziudo žaidynės, kuriose dalyvavo patys stipriausi dziudo imtynininkai iš visos Lietuvos. Varžybų tikslas –  ugdyti sportininkų meistriškumą ir išsiaiškinti pajėgiausius dziudo sportininkus Lietuvoje, galinčius kovoti dėl prizinių Europos čempionatuose.

Varžybose dalyvavo ir pergalių siekė net 7 Šakių JKSC bei Šakių sporto klubo „Audra“ sportininkai. Puikiai varžybose kovojo Julija Smirnovaitė, kuri savo svorio kategorijoje, iškovojo čempionės vardą. Sportininkei už iškovotą pergalę buvo suteiktas 2-kyu (mėlynas diržas). Labai gerai varžybose kovojo ir kita klubo sportininkė –Aida Vasilliauskaitė, kuri iškovojo trečiąją vietą.

Abi sportininkės šiuo metu mokosi Panevėžio sporto vidurinėje mokykloje ir atstovauja dviem miestams –Šakiams ir Panevėžiui.

Iš dalyvavusių žaidynėse vaikinų, geriausiai pasirodė Gabrielius Merkeliūnas, kuris iškovojo penktą vietą. Varžybose kovoję Donatas Klimovas, Mantas Stanaitis, Gytis Povilaitis ir Linas Sniečkus iškovojo 7-9 vietas.

Varžybų nugalėtojai ir prizininkai buvo apdovanoti Lietuvos jaunučių dziudo žaidynių atitinkamo laipsnio diplomais ir medaliais.

Sportininkus varžyboms paruošė Šakių JKSC treneris metodininkas, sporto klubo „Audra“ prezidentas Kęstutis Smirnovas bei klubo „Audra“ treneris Julius Konteikis.

Close Menu