Klubui „Audra“ – penkiolika metų !

IMG_7398.JPG

Rugpjūčio 30 d. sporto klubo „Audra“ kolektyvas paminėjo penkiolikos metų veiklos sukaktį ir pakvietė šakiečius į vasaros palydėtuvių fiestą. Sporto klubo idėja – pasiūlyti žmogui kuo įvairesnį spektrą sporto šakų bei suteikti galimybę tobulėti.  Šiuo metu klube sportuoja daugiau kaip 100 įvairaus amžiaus žmonių, dirba 9 žmonių kolektyvas, vyksta turnyrai, specialūs užsiėmimai negalią turintiems asmenims bei senjorams.

Visus tuos metus sporto klubui „Audra“ vadovaujantis ir jaunosios kartos sportiniu ugdymu besirūpinantis savivaldybės tarybos narys Kęstutis Smirnovas sako, kad 15 metų prabėgo kaip viena diena, o apie jo tėkmę primena ant sienų kabantys diplomai, surikiuotos paties sportininko ir jo auklėtinių taurės, ateities planai, kurie nuolat sukasi „Audros“ klubo valdovo mintyse.

Penkiolika metų gyvuojančio sporto klubo „Audra“ kolektyvą sveikino rajono valdžios atstovai, sporto federacijų prezidentai, kolegos sportininkai iš kitų sporto klubų bei kiti šventės svečiai.   Gerų žodžių K. Smirnovui negailėjo ir savivaldybės meras Juozas Bertašius, nes per tiek metų klubas užaugino ne vieną Lietuvos, Europos ir Pasaulio prizininką. Pasiekti aukšti sportiniai pasiekimai ir aiškus tikslo laikymasis padeda klubo vadovui rasti rėmėjų, neabejinga idėjų finansavimui lieka ir rajono savivaldybė.  Būtent jie ir padeda suorganizuoti didžiuosius renginius, išleisti veiklą apibendrinančius leidinius.  Penkiolikos metų jubiliejų žymės 300 egzempliorių tiražu išleista knyga „Čempionai“. Ją klubo vadovas įteikė visiems rėmėjams, sportininkams ir esamiems bei buvusiems klubo darbuotojams.

 Pačiam klubo vadovui šventėje buvo įteiktas tarptautinės bušido federacijos sertifikatas, kuriuo pažymima, kad   Kęstučiui Smirnovui yra suteiktas  4  bušido  danas.  Šventės metu neliko pamiršti ir pirmieji klubo steigėjai bei sportininkai , šiuo metu gyvenantys Anglijoje –  Mindaugas Okunis, Andrius Endriukaitis  ir Nerijus Paulauskas.  Jiems taip pat buvo įteikti tarptautinės bušido federacijos 1 dano  sertifikatai.

Klubo prezidentas Kęstutis Smirnovas nuoširdžiai dėkoja  visiems klubo rėmėjams ir bičiuliams, padėjusiems ir parėmusiems  ne tik šį renginį , bet rėmusiems klubo renginius , turnyrus  ir kitą klube vykdomą veiklą visus penkiolika klubo gyvavimo metų. Nuoširdus visiems AČIŪ!

Close Menu