Pakruojo atviras grappling (imtynių) čempionatas

DSC00666 šakių prizininkai.jpg

Tik šių metų pradžioje įsikūrusi Lietuvos Grappling federacija, šį savaitgalį organizavo jau antrąjį atvirą grappling čempionatą, kuris vyko Pakruojyje. Čempionatą organizavo Lietuvos grappling federacija kartu su Pakruojo sporto klubu „Skorpionas BJJ“ ir Pakruojo miesto sporto centru.  Varžybose dalyvavo apie 100 sportininkų iš  Vilniaus, Kauno, Jurbarko, Šiaulių, Pakruojo, Mažeikių , Plungės ir Šakių sporto klubų.

Varžybų dalyvius ir žiūrovus pasveikino varžybų organizatorius Pakruojo sporto klubo „Skorpionas BJJ“ prezidentas Modestas Ušinskas, Pakruojo miesto mero pavaduotojas Romas Medzveckas ir  LGF prezidentas Kęstutis Smirnovas, kuris atvykusiems sporto organizacijų vadovams įteikė  LGF nario pažymėjimus. Šiuo metu federacijai priklauso jau net 19 sporto klubų iš visos Lietuvos.

 LGF prezidentas Kęstutis Smirnovas džiaugiasi, kad dar tik metų pradžioje įsikūrusi LGF sulaukia vis daugiau sporto klubų, norinčių tapti federacijos nariais, o taip pat, kad organizuojamuose čempionatuose dalyvauja vis daugiau sportininkų.

Varžybose sportininkai kovojo dvejose amžius grupėse. Jaunimo grupėje sportininkai varžėsi aštuoniose skirtingo svorio kategorijose, o suaugusiųjų grupėje kovos vyko šešiose svorio kategorijose. Varžybų nugalėtojai buvo apdovanoti taurėmis, medaliais ir diplomais, o prizininkai medaliais ir diplomais.

  Šakių sporto klubo „Audra“ sportininkai čempionate iškovojo vieną pirmąją vietą ir keturias trečiąsias vietas. Čempiono vardą svorio kategorijoje iki 68 kg. iškovojo Ernestas Musvydas. Trečiąsias vietas iškovojo Karolis Mikolaitis ( 60 kg.), Elvis Krakauskas ( 64 kg.), Gabrielius Baltrušaitis (80 kg.) ir Ričardas Musvydas ( 84 kg.). Šakiečius sportininkus varžyboms paruošė klubo treneriai Kęstutis Smirnovas ir Julius Konteikis.

Close Menu