Šakių rajono atviros tarptautinės vaikų dziudo pirmenybės

DSC00565 Šakių prizininkai.jpg

Gegužės 03 dieną, Šakių JKSC salėje vyko Šakių rajono atviros tarptautinės vaikų dziudo pirmenybės, kurias organizavo Šakių rajono savivaldybės švietimo ir sporto skyrius, Šakių jaunimo kūrybos ir sporto centras bei Šakių sporto klubas „Audra“.  

Į šias tarptautines dziudo pirmenybes suvažiavo daugiau kaip 130 sportininkų iš Latvijos, Gruzijos ir iš įvairių Lietuvos miestų.

 Varžybų dalyvius ir žiūrovus pasveikinimo Šakių rajono savivaldybės švietimo ir sporto skyriaus vyresnysis specialistas Dalius Jasevičius bei Šakių JKSC treneris metodininkas, sporto klubo „Audra“ prezidentas Kęstutis Smirnovas.

 Šakiečiai šiose varžybose iškovojo dvi pirmąsias vietas, keturias antrąsias vietas ir dvi trečiąsias vietas. Prizines vietas iškovoję sportininkai buvo apdovanoti atitinkamo laipsnio diplomais ir medaliais, o varžybų nugalėtojams buvo įteiktos ir taurės. Visus varžybų prizininkus pradžiugino  UAB „Gulbelė“ kepyklėlė padovanojusi iškeptus skanėstus.

 Geriausiai šiose varžybose sekėsi Aidai Vasiliauskaitei (44 kg.) ir Linui Sniečkui (virš 60kg.), iškovojusiems pirmąsias  vietas.  Ne daug iki pergalės trūko ir antrų vietų laimėtojams Stepui Grigei (30kg.), Adolfui Preisui (24 kg.), Matui Kavaliauskui (virš 50 kg.)  ir Ingai Skužinskaitei (virš 57 kg.). Trečiąsias vietas iškovojo Grantas Akelis (25 kg.) ir Vakaris Grudzinskas (virš 60 kg.). Varžybų organizatorių vardu, Šakių JKSC treneris metodininkas bei klubo „Audra“ prezidentas Kęstutis Smirnovas dėkoja UAB „Gulbelė“ ir  VšĮ Greitosios medicinos pagalbos stočiai.

Close Menu