Atviros Alytaus miesto jaunučių ir vaikų dziudo varžybos ir Lietuvos čempionės Rimos Valvonytės atminimo taurės varžybos

DSC09237 prizininkai.jpg

Spalio 30 dieną, Alytuje, vyko atviros Alytaus miesto  jaunučių ir vaikų dziudo varžybos ir Lietuvos čempionės Rimos Valvonytės atminimo taurės varžybos, kurios organizuojamos siekiant įamžinti Lietuvos čempionės Rimos Valvonytės atminimą.

Į šias žaidynes vyko ir 11 Šakių JKSC bei klubo „Audra“ sportininkų. Šakiečiai iškovojo tris antras vietas ir tiek pat trečių vietų.  Antras vietas laimėjo Mantas Stanaitis (46 kg.),  Julija Smirnovaitė (48 kg.) ir Aida Vasiliauskaitė (40 kg.). Trečiosios vietos atiteko Karolinai Saukaitytei ( 32 kg.),  Gyčiui Petkevičiui (66 kg.) ir Deimantui Sluoksnaičiui (73 kg.). Nedaug iki prizinių vietų trūko ir penktas vietas laimėjusiems Nojui Šimkoniui (27 kg.), Viliui Čereškevičiui (+81 kg.), Solveigai Grigytei (63 kg.) ir Tautvydui Riauzai (73 kg.).

Varžybų nugalėtojai ir prizininkai buvo apdovanoti  diplomais, medaliais bei asmeninėmis dovanomis, o absoliučios svorio kategorijos nugalėtojas ir Rimos Valvonytės atminimo taure. Sportininkus varžyboms paruošė Šakių JKSC  treneris metodininkas Kęstutis Smirnovas ir klubo „Audra“ treneris Julius Konteikis.

Close Menu