Tradicinė poledinės žūklės varžybos

_MG_8740 nugalėtojai ir prizininkais su organizatoriais ir rėmėju.jpg

Kovo 3 d. spaudžiant lengvam šaltukui ir žvarbiam vėjui ant Ritinių tvenkinio savo jėgas tradicinėje poledinės žūklės varžybose išbandė 51 rajono žvejys. Šis renginys jau visą dešimtmetį yra  organizuojamas žūklės reikmenų parduotuvės savininko Juozo Delnevičius ir Medžiotojų – žvejų draugijos Šakių skyriaus. Jau ketvirti metai prie renginio organizavimo prisideda ir  sporto klubo „Audra“ vadovas Kęstutis Smirnovas.

Keturių teisėjų pagalba varžybos vyko sklandžiai, o pagauti laimikiai buvo pasverti ir pamatuoti. Suaugusiųjų grupėje pirmoji vieta atiteko Kęstučiui Unguvaičiui, sugavusiam 2773 gr. žuvies, antroji vieta atiteko Viktorui Beržanskui, sugavusiam 2362 gr. žuvies, o trečioji vieta – Vytautui Unguvaičiui sugavusiam, 1804 gr. žuvies. Vaikų tarpe pirmoji vieta atiteko Pauliui Sėdaičiui, sugavusiam 904 gr. žuvies, antroji – Juliui Antanaičiui, sugavusiam 191gr. žuvies ir trečioji vieta – Povilui Palubinskui, sužvejojusiam 190 gr. laimikį.

Tuo tarpu didžiausią žuvį pagavo Rimas Plioplys. Jo laimikis – kuoja, sverė 216 gr. O greičiausiu ekečių gręžimo meistru pripažintas Michail Avdelenkov iš Jonavos.

Visiems nugalėtojams renginio organizatoriai įteikė diplomus, taures bei piniginius čekius.

Visas sugautas laimikis „sugryžo“ atgal į tvenkinį, nes visi dalyvavusieji buvo pavaišinti Gintauto Pranskaičio gamintu troškiniu.

Close Menu