Pirmokų sporto šventė Šakių Dziudo sporto klube „Audra“

DSC07336 bendra.jpg

Vasario 28 d. Gelgaudiškio vidurinės mokyklos pirmokai pakvietė savo draugus  Lekėčių pirmokus draugiškom rungtynėm į Šakių sporto klubą “Audra”.

Sporto klube buvo surengta sporto šventė Gelgaudiškio vidurinės mokyklos 22-iem pirmokėliams ir Lekėčių vidurinės mokyklos 16-kai pirmokėlių. Tai pradžia gražios draugystės tarp dviejų mokyklų pirmokų.

Atvykusius vaikučius ir  jų mokytojas, Virginiją Kaspairaitienę ir Danutę Kasparavičienę, maloniai priėmė ir pasveikino klubo prezidentas – treneris Kęstutis Smirnovas. Taręs įžanginį žodį klubo prezidentas supažindino visus šventės dalyvius su sportu ir jo nauda žmogui.
Šventė prasidėjo apšilimu, kad kūnas pasirengtų prasidėsiančiom estafetėm. Vaikučiai buvo aktyvūs ir sąžiningai atlikinėjo visus trenerio nurodymus. Smagu buvo matyt vaikų akytes žibančias iš laimės, smalsumo ir noro sportuot. Estafečių metų vaikai puikiai atlikinėjo užduotis: bėgo aplink kliūtį, lindo per lanką, šoko per kliūtis ir lipo virve. Lipimas virve vaikučiams labiausiai patiko. Po “sunkaus darbo” visi buvo apdovanoti. Išsidaliję dovanas, turtingai praleidę laiką, maloniai nuvargę mažieji sportininkai išsiskirstė iki kitų draugiškų susitikimų.

Tėveliai taria širdingą ačiū Kęstučiui Smirnovui už didelę pagalbą rengiant šią šventę.
Sportas ir draugystė vienija mus!

Close Menu