Futbolo turnyras Šakių sporto klubo „Audra“ taurei laimėti

DSC06866 futbolo turnyro nugalėtojai ir prizininkai.jpg

2011 m. spalio 15d. vyko Šakių sporto klubo „Audra“ sporto aikštelės atidarymo šventė.

Sporto klubas „Audra“ kartu su Kūno kultūros ir sporto departamentu prie Lietuvos Respublikos Vyriausybės, Kūno kultūros sporto rėmimo fondu ir Šakių rajono savivaldybe vykdė projektą „Sporto aikštyno su dirbtine danga įrengimas, aikštyno aptvėrimas ir aplinkos sutvarkymas“. KKSD indėlis 160 tūkst. Lt., Šakių rajono savivaldybė – 25 tūkst. Lt. ir sporto klubas „Audra“ nevertinant savo žmogiškų pastangų 140 tūkst. Lt. Taigi pirmajame projekto etape buvo įrengtas universalus sporto aikštynas su dirbtine danga. Antruoju projekto etapu buvo pasirūpinta ir sportuojančių saugumu (užtvertas aikštynas tvora, kad kamuolys nebūtų išspirtas į judrią gatvę), taip pat įrengti reikalingi sportiniai įrengimai ir sutvarkyta aikštyną supanti aplinka.

Iškilmingo atidarymo metu, padedant Šakių rajono savivaldybės mero Juozo Bertašiaus, LR Seimo nario, Jaunimo ir sporto reikalų komisijos pirmininko Jono Liesiaus bei Šakių sporto klubo „Audra“ prezidento Kęstučio Smirnovo, buvo perkirpta juosta ir paskelbta aikštelė atidaryta.

Visiems susirinkusiems pasveikinimo žodį tarė: Šakių rajono savivaldybės meras Juozas Bertašius, LR Seimo narys, Jaunimo ir sporto reikalų komisijos pirmininkas Jonas Liesius, LR Seimo naro Mindaugo Bastčio padėjėja Ramutė Bastienė, Šakių seniūnas Alfonsas Jakas, Šakių rajono savivaldybės švietimo ir sporto skyriaus vedėjos pavaduotojas Elvydas Pauliukėnas, UAB „Gulbelė“ vadovas Arūnas Tarnauskas bei aikštelės savininkas, Šakių sporto klubo „Audra“ prezidentas Kęstutis Smirnovas.

Vėliau padėkos raštus visiems prisidėjusiems prie aikštyno įrengimo įteikė klubo prezidentas Kęstutis Smirnovas, kuris pasidžiaugė laiku užbaigtais darbais bei sėkmingai įgyvendintu projektu.

Tuo tarpu aikštelė buvo užleista futbolininkams besivaržantiems dėl Šakių sporto klubo „Audra“ taurės. Varžybų metu varžėsi 9 komandos: Šakių FK TECHNIKA, SPARTA, SIMAS, KAMUOLYS, Kazlų Rūdos „SAVI“, IMPULSAS, ELODENA bei Gelgaudiškio dvi komandos. Atkrintamosiose varžybose vyko atkaklios kovos dėl patekimo į pusfinalį, į kurį papuolė: SAVI, TECHNIKA, Gelgaudiškis ir SPARTA. Pusfinalio rezultatai: SAVI ir TECHNIKA (rezultatas 3:1) nugalėjo SAVI. Gelgaudiškis ir SPARTA (rezultatas 4:3) nugalėjo Gelgaudiškis. Finale 5:1 Gelgaudikį nugalėjo SAVI, o trečia vieta atiteko Šakių FK TECHNIKA, kurie nugalėjo SPARTĄ.

I vietos sportininkai buvo apdovanoti Šakių sporto klubo „Audra“ taure, medaliais, Šakių rajono savivaldybės mero saldžiuoju prizu, bei Šakių rajono savivaldybės švietimo ir sporto skyriaus  futbolo kamuoliu. II vietos sportininkai apdovanoti Šakių sporto klubo „Audra“  medaliais, Šakių seniūnijos saldžiuoju prizu, bei Šakių rajono savivaldybės švietimo ir sporto skyriaus  futbolo kamuoliu. III vietos nugalėtojams buvo įteikta Šakių sporto klubo „Audra“  medaliai ir  Šakių rajono savivaldybės švietimo ir sporto skyriaus  futbolo kamuoliu.

Galima pasidžiaugti tuo, kad nuo šiol šiame rajono kvartale taip pat bus sporto aikštelė, kurioje savo laisvalaikį galės leisti Šakių rajono jaunimas.

Close Menu