Jaunių Dziudo centro zonos varžybos

Rugsėjo 17 d. Kaune vyko Lietuvos jaunių dziudo žaidynių centro zonos varžybos. Šiose varžybose dalyvavo sportininkai iš Kauno raj., Jurbarko, Kėdainių, Šakių rajonų bei Kauno miesto. Varžybos rengiamos tam, kad būtų išsiaiškinti stipriausi sportininkai šioje zonoje. Iš viso Lietuva suskirstyta į penkias zonas, iš kurių po keturis sportininkus skirtingose svorio kategorijose susirungs finalinėse varžybose, Kaune, rugsėjo  23- 24 d.

Šakių JKSC ir sporto klubo „Audra“vaikinų komanda:, Deimantas Sluoksnaitis, Marijonas Dubickas,  Aurimas Juknaitis, Karolis Stulgaitis, Augustas Masaitis, Ernestas Musvydas, Irmantas Kutkaitis ir Saulius Švilpa atstovavo Šakius ir kovojo dėl galimybės patekti į finalines varžybas. Visi sportininkai pasirodė gerai, tačiau pergales iškovojo ir į finalines varžybas pateko tik penki, tai Deimantas Sluoksnaitis, Karolis Stulgaitis, Aurimas Juknaitis, Ernestas Musvydas ir Saulius Švilpa

Sportininkų treneris Kęstutis Smirnovas pasidžiaugė savo sportininkais, jų sąžiningumu lankant treniruotes, geru pasiruošimu varžyboms ir tikisi, kad visi sportininkai papuolę į finalines varžybas, namo sugrįš tik su pergalėmis.

Close Menu