Aikido treneriui Gintarui Bacevičiui I dano meistro vardas

2011 m. birželio 17-19 dienomis Sankt Peterburge (Rusija) vyko 20-asis tarptautinis Aikido festivalis „Baltosios naktys 2011“, kurį vedė JAV ir Lotynų Amerikos Aikido federacijos prezidentas Sensei Y.Yamada  (8 dan Aikido Aikikai). Taip pat užsiėmimus pravedė ir Europos Iaido federacijos prezidentas D.Pierre (6 dan Kuden IAI FEI (Muso Shinden Ryu), 6 dan KARATE, 5 dan Aikido) bei S.Benedetti (6 dan Aikido Aikikai).

 

Festivalyje dalyvavo ir atstovai iš Lietuvos Aikido Fedaracijos, kuriai priklauso ir Šakių dziudo sporto klubas „Audra“.

 

Klubo „Audra“ Aikido mokytojui Gintaras Bacevičius festivalio metu vykusioje atestacijoje sėkmingai išlaikė 1 dan (juodą Aikido meistro diržą).

Gintaras Aikido susidomėjo studijuodamas Kaune. Aikido – Gintarą sužavėjo savo nepajudinama ramybe esant ir didžiausiame veiksmo verpete ir savo veiksmų įvairovę. Po studijų, 2003 m. grįžo į gimtuosius Šakius, vaikino neapleido noras domėtis aikido – jis dalyvavo įvairiuose seminaruose ir mokymuose ir nuo 2007 m. aikido užsiėmimus vedą Šakių sporto klube „Audra“

Close Menu