Tarptautinis projektas – Šakiuose

Sausio 14-16 d. Šakiuose viešės svečiai iš Lenkijos. Šakių dziudo sporto klubas „Audra“ ir Lenkijos Shindokai Karate Asociacija 2011 m. vykdo tarptautinį projektą „Lietuvos-Lenkijos bendradarbiavimas – jaunimo ir suaugusiųjų bendravimo saitas“, kuris įgyvendinamas pagal Lietuvos ir Lenkijos bendradarbiavimo per sieną programos 2-ąjį prioritetą „Pasienio regiono sanglauda ir geresnė bendra pasienio teritorijos kokybė“. Tai ilgalaikis projektas, kurio metu, per pirmuosius 3 mėn., bus suorganizuoti 2 seminarai (Lietuvoje ir Lenkijoje), atrankinės varžybos Lenkijoje ir tarptautinis turnyras Lietuvoje. Vėliau ir toliau abi šalys glaudžiai bendradarbiaus tarpusavyje rengdami mokomuosius seminarus, stovyklas, tarptautinius turnyrus.                    
Projekto dalyviai, tai jaunimas bei sporto specialistai besidomintys sportine veikla.
Projekto tikslas – sudaryti galimybes sportininkų ir sporto specialistų meistriškumo augimui, tarpusavio ir tarptautinių ryšių plėtrai.ERPF finansuoja 85 proc. viso įgyvendinamo projekto išlaidų. Likusi visų tinkamų finansuoti smulkiojo projekto išlaidų dalis finansuojama smulkiojo projekto partnerių organizacijų nuosavomis lėšomis.
Šiomis dienomis, Šakiuose, jaunieji sportininkai bei sporto specialistai pasidalins savo patirtimi seminarų metu, aplankys savivaldybę, susipažins su Šakiuose dažniausiai lankomomis vietovėmis.

Close Menu