Aktyviam jaunimui – K.Smirnovo linkėjimai

Šakių kultūros centre „Jaunystė“ įvyko baigiamasis šių metų labiau šventinis jaunimo organizacijos „Apskritasis stalas“ renginys, kurio metu buvo pasidžiaugta 2010-aisiais nuveiktais darbais  bei padėkota žmonėms, kurie labiausiai padėjo bei skatino mūsų rajono jaunimą.

Šventės dalyvius pasveikino Seimo narys Mindaugas Bastys, rajono meras Juozas Bertašius,  vicemeras Algimantas Damijonaitis, Kultūros ir turizmo skyriaus vedėja Augenija Kasparevičienė, Šakių seniūnas Alfonsas Jakas. Kiek vėliau jaunuolius su pilnu dovanų maišu aplankė ir Kalėdų Senelis.

Šiais metais „Apskritasis stalas“ įsteigė penkias nominacijas. Padėkos ir 250 litų premijos skirtos žinomiems rajono žmonėms.

Už 10 metų įvairiapusę veiklą, susijusią su vaiko teisių apsauga, apdovanotas Lietuvos vaiko teisių gynimo organizacijos „Gelbėkit vaikus“ Šakių skyrius, vadovaujamas pirmininkės Jūratės Arštikaitienės.

Šakių „Varpo“ vidurinė mokykla, kurios direktorius Vitas Daniliauskas, apdovanota už 20 metų sėkmingą kūrybinę veiklą, telkiant, aktyvinant ir skatinant mokyklos bendruomenę idėjų įgyvendinimui.

Sporto klubui „Audra“ (prezidentas Kęstutis Smirnovas) padėka skirta už iniciatyvą įrengiant sporto aikštyną Šakiuose ir jo pritaikymą jaunimo laisvalaikio užimtumui. Atsiimdamas padėką klubo prezidentas padėkojo rajono savivaldybei, kuri prisidėjo prie projekto įgyvendinimo.

Šakių jaunimo sąjungai „Apskritasis stalas“ (pirmininkė Aistė Bakaitė) – už surengtą Šakių jaunimo dieną „Įjunk šviesą“ ir už jaunimo aktyvumo, savarankiškumo ir savanoriškos veiklos skatinimą.

Jaunimo padėkos nusipelnė ir Seimo narys M.Bastys, kuriam padėkota už visokeriopą pagalbą jaunimui, jaunų žmonių iniciatyvų palaikymą ir indėlį, formuojant teigiamą jaunimo įvaizdį  visuomenėje.

 „Audros“ klubo prezidentas ir Liberalų ir centro sąjungos Šakių skyriaus pirmininkas K.Smirnovas susirinkusiam jaunimui papasakojo apie klubo „Audra“ veikla, jau įgyvendintus projektus bei ateities planus.

K.Smirnovas linkėjo jaunuoliams visada siekti užsibrėžto tikslo, o „blynui prisvilus“ – nenuleisti rankų, nenusiminti, bet visada žengti tik į priekį.

„Audros“ klubo prezidentas visiems šventės dalyviams palinkėjo gerų 2011-ųjų metų.

Close Menu