II-sios atviros Alytaus rajono štangos spaudimo gulom varžybos

DSC04097 karolis.jpg

Skatindami Alytaus rajono jaunimą sportuoti ir turiningai leisti laisvalaikį, Alytaus rajono dziudo sporto klubas „DO“ ir Alytaus rajono meno ir sporto mokykla, vykdydami Alytaus rajono savivaldybės kaimo jaunimo pilietiškumo ugdymo ir laisvalaikio užimtumo programos „JAUNIMAS KAIMUI“ tęstinį projektą „Mes norime sportuoti – 4“, gruodžio 11 dieną  Alytaus rajono Simno žemės ūkio mokyklos sporto salėje, vykdė II-sias atviras Alytaus rajono štangos spaudimo gulom varžybas, skirtas „Žalgirio mūšiui 600-osioms metinėms paminėti“. Šiemet suvažiavo didelis būrys ne tik Alytaus rajono (Simno, Ąžuolinių, Gluosnininkų, Verebiejų, Žuvinto, Kumečių, Santaikos, Daugų) bet ir svečių iš Anykščių, Kauno, Lazdijų, Rokiškio, Šakių , Kėdainių. Džiugu, kad atvyko ir Lietuvos čempionai prizininkai, tad buvo tikrai su kuo pasivaržyti. Varžybos vyko pagal tarptautinės jėgos trikovės (IPF) taisykles. Varžybų vyr. teisėjas Juozas Buitkus (Kaunas), varžybų vyr. sekretorius  Jonas Nevecka (Alytaus raj.)
Puikiai šiose varžybose pasirodė ir mūsų klubo „Audra“ sportininkas Karolis Šniepis. Vaikinas, sverdamas vos 67,4 kg., išspaudė 110kg. štangą ir, nugalėjęs aštuonis priešininkus, tapo čempionu svorio kategorijoje iki 67,5kg.

Po varžybų Karolis kalbėjo, jog renginys buvo gerai organizuotas, o priešininkai buvo tikrai pajėgūs- antrąją vietą iškovojęs sportininkas, išspaudė 107,5kg.štangą. Sėkmingai pasirodęs šiose varžybose, vaikinas nenori „užmigti ant laurų“ ir todėl jau šio mėn.18 d. vėl ruošiasi dalyvauti sekančiose varžybose, kurios vyks Palangoje. Tikimės, kad ir šį kartą Karolį lydės sėkmė.To jam ir linkime…

Close Menu