MMA BUSHIDO FC HERO‘S 2010 TURNYRAS

Spauskite, kad pažiūrėtumėte originalą

Visus norinčius vykti į šį turnyrą, dėl bilietų ir pavėžėjimo kreipkitės į sporto klubą „Audra“  adresu Kęstučio 9, Šakiai arba mob. tel. 8 600 19500

Nenumaldomai artėja jau š.m. lapkričio 20 dieną Siemens Arenoje vyksiantis turnyras MMA BUSHIDO FC HERO‘S 2010 turnyras. Būtent šį rudens vakarą vienintelėje vietoje bus šviesu lyg dieną, čia virs aistros, bei adrenalinas, kadangi čia stipriausi Lietuvos kovotojai susikaus su žymiausiais pasaulio kovos menų atstovais. Šio vakaro metu bušido sirgaliai išvys daug puikių kovų. Į ringą kops patys stipriausi kovotojai iš Lietuvos ir pasaulio. Tarp visų šių kovotųjų ir šakietis, sporto klubo „Audra“ sportininkas Petras Markevičius

Be galo įspūdinga kova laukia Petro Markevičiaus, kadangi ringe pagaliau susitiks su dar pavasarį jam iššūkį metusia Rusijos MMA žvaigžde, bei geriausio 85 kg svorio kategorijos kovotojo titulo savininku, pasižyminčiu itin agresyviu kovos stiliumi Alexey Prokofjev. 
Paklaustas apie tai kaip ruošiasi artėjančiai kovai prieš Rusijos MMA žvaigždę, Petras atsakė:– Ruošiuosi kaip visada, gal kiek daugiau skiriu laiko fiziniam pasirengimui  ir smūginei technikai. Su lig kiekvienais ringe praleistais metais kaupiasi patirtis, todėl ruošdamasis kiekvienai kovai žinai ko tau trūksta, gali ruoštis tikslingai. 
– Su Aleksejum Prokofjevu turėjai susikauti praeitame turnyre, tačiau dėl priešininko traumos kova neįvyko. Ką gali pasakyti apie šį kovotoją? 
– Manau, kad jis labai geras imtynininkas. Jau praeitame turnyre ruošiausi susitikimui su juo, todėl labai nusivyliau, kuomet sužinojau, jog dėl priešininko traumos kova neįvyks. – Kokios taktikos planuoji prieš jį imtis? – Iš anksto gali tik preliminariai numatyti savo veiksmus, jei kova pakryptų viena ar kita linkme, tačiau kova ir yra tuo įdomi, kad nieko negali šimtu procentų numatyti, todėl tenka improvizuoti vietoje.
– Ką galėtum palinkėti sau ir kitiems lietuviams stosiantiems prieš užsienio kovotojus Siemens arenoje, bei bušido sirgaliams?
– Sportininkams linkiu negauti traumų ir gražių pergalių lapkričio 20 vakarą. Sirgaliams noriu tik pasakyti didelį „AČIŪ“ už palaikymą. Jūs esate 50% mūsų sėkmės!  Daug netikėtumų, siurprizų ir adrenalino artėjančią bušido naktį! Atvykite ir palaikykite Lietuvos kovotojus į Siemens Areną! 

Close Menu