Futbolo turnyras Šakių sporto klubo ,,Audra“ taurei laimėti

DSC05288 su apdova..jpg

Spalio 17 d. Šakių dziudo sporto klubo „Audra‘ prezidento Kęstučio Smirnovo iniciatyva, Šakiuose pastatytame futbolo manieže , vyko pirmasis futbolo turnyras. Šią futbolo šventę padėjo suorganizuoti Šakių futbolo lyga.

Renginį sveikinimo žodžiu pradėjo Šakių dziudo sporto klubo „Audra“ prezidentas Kęstutis Smirnovas, kuris visus susirinkusius pasveikino atvykus į pirmąjį futbolo turnyrą ir visiems palinkėjo gero žaidimo. Sėkmės turnyro dalyviams, o žiūrovams gerų emocijų taip pat linkėjo  Šakių seniūnas Alfonsas Jakas ir Švietimo ir sporto skyriaus vedėjos pavaduotojas Alvydas Pauliukėnas .

Pasibaigus kalboms, renginio organizatorius Kęstutis Smirnovas padėkojo rėmėjams, kurių pagalba ir parama labai padėjo organizuojant šį renginį  ir įteikė padėkos raštus:

 Šakių futbolo lygai, Šakių seniūnui Alfansui Jakui, Šakių savivaldybės švietimo ir sporto skyriui, Andriaus Remezos individuliai įmonei, UAB „Gulbelės“ vadovui Arūnui Tarnauskui, verslininkui Arūnui Matusevičiui ir varžybų teisėjui Vaclovui Grakavinui.

Renginyje norą dalyvauti pareiškė aštuonios komandos iš Šakių, bei Jurbarko rajonų. Turnyras vyko minuso sistema, o ištraukus burtus komandos susiskirstė į tokias poras:

Jurbarko ,,Vulkanas-94″ – Šakių ,,Nadruvis-2″, renginio šeimininkai, Šakių ,,Audra“ – Smalininkai, Gelgaudiškis – Šakių ,,Nuošalė“, Kidulių ,,Elodena“ – Šakių ,,Nadruvis“.

Pirmą susitikimą rezultatu 5-2 laimėjo svečiai iš Jurbarko, gana nesunkiai nugalėję Šakių ,,Nadruvio“ pirmą komandą. Antrame susitikime Smalininkų komanda, po atkaklios kovos, rezultatu 3-1 palaužė šeimininkus ,,Audros“ sportininkus. Lengviausiai varžybos susiklostė Gelgaudiškio ekipai, kuri triuškinančiu rezultatu 10-0 nugalėjo, jauną Šakių ,,Nuošalės“ komandą. Kaip ir buvo prognozuota aršiausia kova virė tarp Kidulių ,,Elodenos“ ir Šakių ,,Nadruvio“ pirmos komandos. Po sunkių ir varginančių rungtynių, rezultatu 1-0 pergalę šventė Kidulių ekipa.

Geras oras, bei gera nuotaika lydėjo visus susirinkusius, o su kiekvienomis rungtynėmis intriga vis augo. Pirmame pusfinalyje susitiko Smalininkai ir Jurbarko ,,Vulkanas-94″. Jurbarko komanda užtikrintai pradėjo varžybas ir ilga laiką pirmavo, bet kaimyninio miestelio komanda nenusileido ir iki finalinio švilpuko rezultatą išlygino. Kaip ir dera tokios svarbos varžyboms intriga išliko iki pat pabaigos, o muštų baudinių seriją laimėjo Jurbarko jaunimas, taip patekdami į finalą.

Antras pusfinalis vyko tarp Kidulių ,,Elodenos“ ir Gelgaudiškio ekipų. Čia po atkaklios, kovos rezultatu 1-0 pergalę šventė kiduliečiai.

Mažajame finale dėl trečios vietos susitiko Smalininkų ir Gelgaudiškio ekipos. Šiame susitikime taip pat netrūko emocijų, bei gražių akimirkų. Trečiąją vietą iškovojo Gelgaudiškio vyrai, taip įrodydami, jog jų komanda šiame sezone yra geros formos.

Finale susirėmė kaimyninės komandos, kurias skiria Nemunas, tai Kidulių ,,Elodena“ ir Jurbarko ,,Vulkano“ jaunimas. Nors pirmieji įvartį įmušė kiduliečiai, bet jaunimas netrukus rezultatą išlygino, o vėliau ir persvėrė savo naudai. Antroje varžybų pusėje Kidulių komanda daugiau atakavo, bet spragų varžovų gynyboje nesurado. O baigiantis susitikimui Jurbarko komanda savo persvarą užtikrino, dar vienu įvarčiu ir pergalingai baigė turnyrą.

Komandos nugalėtojos, buvo apdovanotos medaliais, bei rėmėjų prizais. Jurbarko komanda išsivežė dvi taures, tai pagrindinę turnyro ir moksleivių taurę kurią buvo įsteigęs Šakių savivaldybės švietimo ir sporto skyrius.

Pirmas blynas tikrai neprisvilo, visi susirinkę turėjo gera laiką ir smagų renginį.

Daug. Info. www.futbolas.eu

Close Menu