Atvirų durų diena „Judinkis – 2010“

DSC05177 m.jpg

Rugsėjo 23-25 d. pirmą kartą Lietuvos sveikatingumo ir sporto klubai bei centrai kartu su Latvijos klubais organizavo bendrą Atvirų durų projektą „Judinkis- 2010“. Šiame projekte dalyvavo ir Šakių dziudo sporto klubas „AUDRA“.

Projekto tikslas – kuo daugiau asmenų supažindinti su klube esamomis sporto šakomis ir jų poveikiu sveikatai bei žmogaus savijautai. Į nemokamus pažintinius  užsiėmimus (dziudo, aikido, bušido, jogos, kultūrizmo) galėjo atvykti visi norintys, pasikviesti ir atsivesti draugą  ar  šeimos narį.

Susidomėjimas užsiėmimais buvo išties nemažas. Visi norintys vos tilpo į salę. Nors vyresni atėjo tik pasižiūrėti, kaip ir ką užsiėmimų metu veikia jų atžalos, tačiau įpusėjus užsiėmimams ne vienas iš jų, nepaisydamas to, kad neturi sportinės aprangos bandė atlikti vieną ar kitą pratimą.

Užsiėmimų metu visi dalyvavusieji buvo supažindinti su pagrindiniais pratimais: etiketu, saugiais kritimais, stovėsenomis, judėjimu, taip pat keliomis iš begalės technikų. 

Po užsiėmimų, pirmieji klausimai kur būtų galima gauti nario anketą, parodė, kad Atvirų durų diena „Judinkis- 2010“ surengta ne be reikalo.

Close Menu