Dziudo centro zonos varžybos

Rugsėjo 17 d. Kaune vyko Lietuvos jaunučių dziudo žaidynių centro zonos varžybos. Šiose varžybose dalyvavo sportininkai iš Kauno, Jurbarko, Kėdainių, Šakių rajonų bei Kauno miesto. Varžybos rengiamos tam, kad būtų išsiaiškinti stipriausi sportininkai šioje zonoje. Iš viso Lietuva suskirstyta į penkias zonas, iš kurių po keturis sportininkus skirtingose svorio kategorijose susirungs finalinėse varžybose, Elektrėnuose, rugsėjo  25- 26 d.

Šakių JKSC ir sporto klubo „Audra“  vaikinų komanda: Rokas Čikanavičius, Marijonas Dubickas, Almantas Liepuonis, Aurimas Juknaitis, Karolis Stulgaitis, Giedrius Kriaučiūnas, Ernestas Musvydas, Irmantas Kutkaitis ir Arnas Rindzevičius atstovavo Šakius ir kovojo dėl galimybės patekti į finalines varžybas. Visi sportininkai pasirodė gerai, tačiau pergales iškovojo ir į finalines varžybas pateko tik penki, tai Rokas Čikanavičius, Marijonas Dubickas, Ernestas Musvydas, Saulius Švilpa ir Arnas Rindzevičius.

Sportininkų treneris Kęstutis Smirnovas pasidžiaugė savo sportininkais, jų sąžiningumu lankant treniruotes, geru pasiruošimu varžyboms ir tikisi, kad visi sportininkai papuolę į finalines varžybas, namo sugryš tik su pergalėmis.

Close Menu