Jogos sezono uždarymas Šventojoje

  

Gegužės 22-24 dienomis „Audros“ sporto klubo jogos grupės nariai išvyko į Šventąją į sezono užbaigimo šventę. Dar neprasidėjus vasarai, bet jau išsiilgus atostogų, prie jūros nukeliavo šaunus būrys jogos užsiėmimus lankančių žmonių ir jų šeimos narių. Penktadienio vakarą sugužėję į dar labai tylų miestelį, pasveikinome jūrą, aptarėme veiklos planą ir susiruošėme nakvynei „Paulinos“ poilsio namuose.

Sekančios dienos rytą skubėjome pasitikti bundančios saulės, pakvėpuoti tyru oru, paklausyti malonių gamtos garsų, pasimankštinti ir netgi išsimaudyti jūroje. O norinčių buvo ne vienas.

Nei vienam neprailgo laikas, nes prie jūros ir pušyne turėjome puikią galimybę padaryti jogos pratimus ir savo mintimis susilieti su gamta ir pasidžiaugti savo buvimu joje. Tai toks nuostabus jausmas.

Likusią dienos dalį nemaža grupelė drąsuolių patraukė pėsčiomis pajūriu į Palangą, o kiti ta pačia kryptimi važiavo su dviračiais. Vakare visi energingi susirinko prie šventinės vakarienės stalo aptarti visų metų rezultatus, apdovanoti visus aktyviai lankiusius vaikų ir suaugusių jogos grupių narius.

Sekmadienį pailsėję, žvalūs, kupini naujų jėgų skubėjome į namus ruoštis naujai darbo savaitei.

Close Menu