Kęstučio Smirnovo komentarai apie Superturnyrą

Praėjusį „MMA Bushido HEROE’S 2008“ turnyrą komentuoja bušido kovų specialistas Kęstutis Smirnovas

1 kova
Danny Van Berger vs Daumantas Barinovas.

Daumantas šioje kovoje parodė, kad gali kovoti aukšto lygio varžybose. Charakteris ir noras nugalėti pagrindiniai Daumanto bružai. Žinoma dar trūksta patirties, bet patobulinus smūginę ir imtinių techniką būtų puikus sportininkas.

2 kova
Pier Clasen vs Sergejus Razvadovskis

Sergejus kaip visada pademonstravo puikę smūginę techniką, bet trūko užbaigimo.

3 Kova
Damian Grabowski vs Deividas Banaitis

Deividas turėdamas ūgio pranašumą turėjo vengti kovos parteryje, o daugiau kovoti stovėsenoje. Bet lenkas iškarto perėmė kovos eigą savo kovos būdą ir Deividui teko pripažinti varžovo pranašumą. Žinant, kad Deividas yra jaunas sportininkas, galima tikėti iš jo puikių rezultatų ateityje.

4 kova
Sander Duyvis vs Tadas Rimkevičius

Tai buvo atsargi kova – varžovai vienas kitą analizavo. O kaip pavargo Tadas išnaudojo savo duomenis (svorį ir ūgį). Atliko savo tradicinį smaugimo veiksmą. Tadas turėjo daugiau patirties tačiau vengė kovos stovėsenoje.

5 kova
Tatsuhiko Nishizaka vs Maksim Nevolia

Matosi, kad sportininkas tikrai buvo pasiruošęs kovai.  Maksim parodė, kad moka dirbti ringe. Ši kova buvo gražiausia vakaro kova.

6 kova
Denis Komkin vs Valdas Pocevičius

Šitoje kovoje iškarto matėsi kas yra ringo šeimininkas. Nors Valdas ir stengėsi staigiais judesiais prišokti ir susmūgiuoti, bet patyręs Rusijos sportininkas to neleido. O sulaukęs tinkamo momento smūgiavo ir to užteko,
kad laimėtų prieš lietuvį.

7 kova
Okazawa Kota vs Erikas Petraitis
Yamada Tatsuya vs  Edvardas Norkeliūnas

Tikėjausi kažko įspūdingesnio. Tiek lietuviai tiek japonai  labai atsargiai kovojo. Galima pagirti tik vieną Erika. O kiti kovotojai… Taip niekas ir nesuprato ko jie atėjo į ringa, kovoti ar pasiimti savo hanorarų ir palikti greičiau ringa?

8 kova
Jedrzej Kubski vs Marius Žaromskis

Marius – aukšto lygio sportininkas, turintis pakankamai patirties, tai ir parodė. Be vargo įveikė savo varžovą. Lietuvis, kuris žino ko atėjo į ringą – nemiegoti o triuškinti savo varžovą.

9 kova
Carlos Lima Allan vs Petras Markevičius

Petrui reikėjo nepagailėti varžovo ir smūgiuoti parteryje. Bet ėjo imtiniauti o čia brazilas ir prigavo.

10 kova
Jean Pierre Waflard vs Egidijus Valavičius

Egidijus yra staigus ir stiprus sportininkas tai galėjome įsitikinti dar kartą.

11 kova
Leo Boninger vs Remigijus Morkevičius

Remigijaus sukovojo pakankamai neblogai. Visada atakavo savo varžovą, nors ne visada sėkmingai. O kai varžovas pavargo jo atakos vis dažniau pasiekdavo tikslą. O taip manau, kad Remigijus fiziškai sustiprėjęs, bet daug lėtesnis, bet pasiekta pergalė įtikinama.

Close Menu