Sporto klubo „Audra“ sezono užbaigimo šventė!

Gegužės 29 d. Šakių dziudo sporto klube „Audra“ vyko sezono užbaigimo šventė. Gausiai susirinkusiems sportininkams ir jų tėveliams sveikinimo žodį tarė klubo prezidentas Kęstutis Smirnovas, kuris nuoširdžiai pasidžiaugė, tokiu dideliu šventės dalyvių gausumu, padėkojo tėveliams už bendradarbiavimą ir supratimą, pasidžiaugė sportininkų pasiektais aukštais sportiniais rezultatais.

                  Susirinkusiųjų dėmesio ir plojimų netrūko tą vakarą rodomai sportinei programai, kurios metu sportininkai demonstravo ne tik išmoktus metimų technikos veiksmus, įvairius pratimus, bet ir išugdytas valios savybes, drausmingumą. Už dziudo treniruotės tikslų siekimą –sportininkų dvasios ir kūno tobulinimą, ugdymą savarankiškumo, tvarkingumo, pagarbos vyresniesiems, buvo padėkota ir klubo treneriui Giedriui Danilevičiui.

                Šventės metu buvo įteikti ir sportininkų meistriškumo (diržų išlaikymo) pažymėjimai bei budo pasai. Geriausius sportinius rezultatus pasiekusius sportininkus, bei sportininkus daug metų sportavusius bei garsinusius mūsų klubą, bet jau išvykstančius studijuoti į kitus miestus, klubo prezidentas apdovanojo padėkos raštais ir suvenyrais su klubo simbolika.  

                Patys gražiausi padėkos žodžiai linkint sveikatos, sėkmės ir ištvermės, dėkingumas už suteiktas sportines žinias, gerumą ir kantrybę, bei gėlių puokštės tą vakarą buvo skiriami treneriui Kęstučiui Smirnovui nuo klubo sportininkų ir jų tėvelių.

              Vėliau visi susirinkusieji buvo pakviesti prie vaišių stalo, kur galėjo artimiau pabendrauti vieni su kitais, aptarti rūpimus klausimus ir palinkėti vieni kitiems linksmų ir saugių atostogų , susitinkant jau naujojo sezono atidarymo šventėje.

Su Tevais s.jpg Sveikina Tevai s.jpg Sveikina mokiniai s.jpg

Close Menu