LR atviras U-23 dziudo čempionatas

Šakių dziudo sporto klubo „Audra“ bei jaunimo kūrybos ir sporto centro narė šešiolikmetė Neringa Gudiškytė ir toliau stebina specialistus. Neseniai pasiekusi puikią pergalę Lietuvos jaunimo čempionate, šakietė šauniai pasirodė ir Kaune vykusiame jaunimo iki 23 metų dziudo čempionate. Šiose varžybose varžėsi 232 sportininkai iš Lietuvos, Latvijos ir Estijos. Beje, šiose varžybose kovojo tik aukštesnio meistriškumo sportininkai, turintys ne mažesnį kaip taip vadinamą „mėlynąjį“ diržą.

Šakietė puikiai pradėjo varžybas. N.Gudiškytei (svorio kategorijoje iki 78 kg)  galutinėje įskaitoje  atiteko aukšta trečia vieta.

Pagyrų savo auklėtiniai negailėjo ir treneris Kęstutis Smirnovas. „Neringa ir toliau demonstruoja puikią sportinę formą. Vadinasi, mes dirbame tinkame linkme, tuo labiau kad ir pati Neringa trykšta noru treniruotis ir tobulėti, stropiai laikosi sportinio režimo. Tikiu, kad netolimoje ateityje mūsų klubo auklėtinė pasieks dar svaresnių pergalių“,- vylėsi klubo prezidentas.

O pasireikšti N.Gudiškytė jau galės netrukus. Balandžio mėnesį Kaune numatytos pasaulio jaunimo iki 20 metų taurės varžybos. N.Gudiškytė gins Lietuvos rinktinės garbę.

Neblogai varžybose Kaune pasirodė ir kitas „Audros“ klubo sportininkas Giedrius Danilevičius. Jis svorio kategorijoje virš 100 kg užėmė aukštą penktą vietą, laimėjęs dvi ir pralaimėjęs taip pat dvi kovas.

Kitiems Šakių sportininkams Juliui Konteikiui ir Kęstučiui Žemaitaičiui iškovoti aukštesnių vietų nepavyko.

Close Menu