„Tarptautinis dziudo jaunimo, jaunių, jaunučių turnyras skirtas, Lietuvos karininkui A. Juozapavičiui atminti“

Š. m. vasario 17- 18 dienomis Alytuje vyko „Tarptautinis dziudo jaunimo, jaunių, jaunučių turnyras skirtas, Lietuvos karininkui A. Juozapavičiui atminti“. Šių varžybų tikslas supažindinti mokinius su Lietuvos kariuomenės istorija, ugdyti mokinių patriotinius jausmus, kelti sportinį meistriškumą. Tai vienas aukščiausio lygio dziudo turnyrų Lietuvoje, į kurį kiekvieną kartą atvyksta vis daugiau sportininkų iš kitų šalių. Šiame turnyre dalyvavo sportininkai iš Estijos, Latvijos, Baltarusijos, Slovakijos, Lenkijos, Ukrainos, bei Lietuvos. Varžybas stebėjo atstovas iš Japonijos. Į šį turnyrą vyko ir Šakių JKSC ir Šakių dziudo sporto klubo „Audra“ sportininkai kurie pasirodė labai puikiai.

Neringa Taujinskaitė (svorio kategorijoje iki 36 kg) užėmė aukštą V vietą.

Agnė Povilaitytė (svorio kategorijoje iki 48 kg) iškovojo III vietą.

Aurelija Šukytė (svorio kategorijoje iki 57 kg) – III vietą.

Neringa Gudiškytė ( svorio kategorijoje iki 70 kg) kovoje patyrė traumą ir buvo priversta pasitraukti iš varžybų, tačiau jei ne trauma, sportininkė tikrai būtų iškovojusi medalį.

Paulius Smiukys (svorio kategorijoje 30 kg) –  aukštą V vietą.

Kęstutis Žemaitaitis (svorio kategorijoje iki 60 kg) iškovojo aukštą V vietą, nes jaunuolių tarpe yra  labai didelė konkurecija.

Kitiems varžybų dalyviams sekėsi taip pat labai neblogai, tačiau dėl medalių kovoti neteko ir jie užėmė žemesnes vietas, tačiau žinant, kad tai labai aukšo rango varžybos ir visi jų dalyviai yra stipriausi Lietuvos ir kitų šalių sportininkai, turintys aukšto meistriškumo laipsnį, šie rezultatai yra labai puikūs.

Sportininkus treniruoja II – dano bušido, kovinės savigynos, I – dano dziudo meistras Kęstutis Smirnovas.

    3~5.jpg 2~6.jpg 4~3.jpg 1~6.jpg

Sporto klubo administracija

Close Menu