Šakių dziudo sporto klubo „Audra“ atidarymo šventė

Rugpjūčio 26 dieną 17 val. Šakių dziudo sporto klube „Audra“ vyko oficiali atidarymo- įkurtuvių šventė. Sporto klubo „Audra“ atidaryme dalyvavo daug garbingų svečių-Šakių rajono mero pavaduotojas Elvydas Pauliukėnas, Lietuvos Bušido federacijos prezidentas Donatas Simanaitis, Lietuvos dziudo federacijos prezidentas Vigmantas Sinkevičius, Lietuvos jogos asociacijos pirmininkas Vytis Zabulėnas, Šakių seniūnas Alfonsas Jakas, Šakių kūrybos ir sporto centro direktorė Roma Paškevičiūtė ir kolektyvas, organizacijos “Gelbėkit vaikus“ Kazlų Rūdos skyriaus pirmininkė Onutė Paulauskienė, organizacijos “Gelbėkit vaikus“ Šakių skyriaus pirmininkė Jūratė Arštikaitienė, VŠĮ Greitosios medicinos pagalbos direktorius Rimgaudas Lebedžinskas, sporto klubo „Audra“ rėmėjai, Kęstučio Smirnovo šeimos nariai, sporto klubo nariai ir kt.

Šventė pradėta juostos kirpimu, kurią perkirpo rajono mero pavaduotojas Elvydas Pauliukėnas ir klubo prezidentas Kęstutis Smirnovas. Klubo patalpas pašventinti atvyko Šakių Šv. Jono krikštytojo bažnyčios klebonas Sigitas Matusevičius, kunigas- vikaras Donatas Rolskis. Vėliau klubo patalpose buvo šventinama klubo vėliava, kurią iškelti buvo patikėta daugkartiniam tarptautinių bušido turnyrų nugalėtojui Petrui Markevičiui. Toliau vyko sveikinimai, kuriuos pradėjo Šakių rajono mero pavaduotojas Elvydas Pauliukėnas- jis klubo vadovui Kęstučiui Smirnovui negailėjo gražių žodžių ir linkėjo, kad ir toliau garsintų Šakius sportiniais pasiekimais, labai džiaugėsi atremontuotu pastatu, ir sakė, kad norint taip gražiai susitvarkyti- neužtenka būti geru sportininku, bet reikia būti ir geru derybininku, verslininku, turėti didelę valią ir užsispyrimą. Šakių seniūnas Alfonsas Jakas Kęstučiui dovanojo gaublį ir linkėjo, kad tame gaublyje neliktų vietos, kurios klubo nariai nebūtų aplankę, ir neliktų tokio žemės kampelio, kuris nežinotų Šakių sporto klubo „Audra“. Šakių Šv. Jono krikštytojo bažnyčios klebonas Sigitas Matusevičius sveikindamas klubo vadovą pabrėžė, kad  viskas prasideda nuo dvasios, kuri yra visko pradžia, jei dvasia bus stipri- tai bet kurį kūną galima ištobulinti ir pasiekti dvasios ir kūno harmonijos. „Aš manau, kad tu Kęstuti, esi pasiekęs kūno ir dvasios harmoniją, ir linkiu ją tau išlaikyti, ir toliau eiti tau Dievo duotu keliu. Lietuvos dziudo federacijos prezidentas Vigmantas Sinkevičius džiaugėsi, kad Jų federacijose yra Kęstutis Smirnovas, kuris- federacijoje yra vienas iš geriausių trenerių, o šiame krašte yra vienas geriausių. Jis klubui padovanojo įkurtuvių proga nuostabią meninę skulptūrėlę, kurioje pavaizduota kovos akimirka, o Kęstučiui padovanojo „Dziudo“ veiksmų technika, treniruočių metodika knygą, kurią klubo vadovas gavo vienas iš pirmųjų, nes šios knygos prezentacijos dar nebuvo ir ši knyga dar neplatinama. Lietuvos bušido federacijos prezidentas Donatas Simanaitis dovanojo Kęstučiui kardą, sakydamas, kad tikras samurajus turi turėti ir kardą savo kolekcijoje. Lietuvos jogos asociacijos pirmininkas Vytis Zabulėnas pasveikino klubą „Audra“ ir padovanojo meninę programą, taip pat oficialiai pareiškė, kad Šakių dziudo sporto klubas “Audra“ yra asociacijos narė. Organizacijos „Gelbėkit vaikus“ Šakių skyriaus pirmininkė Jūratė Arštikaitienė sveikino ir dėkojo Kęstučiui už nuoširdų bendradarbiavimą ir paramą, kad priima jų organizacijos vaikus į savo naujas patalpas. Visi klubo svečiai linkėjo Kęstučiui gerų žodžių, ištvermės darbe, kūrybinių galių suklestėjimo ir t.t. 

Šio atidarymo metu klubo šeimininkas Kęstutis Smirnovas svečius kvietė apžiūrėti klubo patalpas, pasakojo apie klube suteikiamas paslaugas, kurių dabar jau „Audra“ siūlo daug daugiau- tai kultūrizmo- fitneso, jogos, aerobikos užsiėmimai, dziudo, bušido treniruotės, jauki atmosfera- nauji ir modernūs persirengimo kambariai, dušai, sauna. Po užsiėmimų kviečiame į poilsio kambarį, kuriame galėsite pasimėgauti gaiviaisiais gėrimais bei įsigyti įvairių maisto papildų. Atidarymo šventei buvo suruoštas puikus furšetas, grojo gyva muzika, šventę užbaigė nuostabūs fejerverkai.

Artimiausiu metu sporto klubas „Audra“ numato šiuos užsiėmimus bei varžybas:

Rugsėjo 18 d. 10 val. Jogos užsiėmimas;

Rugsėjo 16-17 d. LR jaunimo žaidynių finalo varžybos.

Rugsėjo 22 d. Tarptautinis turnyras „ Gladiatoriai 2“, kuriame dalyvaus sporto klubo „Audra“ prezidentas Kęstutis Smirnovas bei jo mokinys Kęstutis Krukonis.

Rugsėjo 24-25 d. LR jaunučių žaidynių finalo varžybos.

Spalio 8 d. Šakių rajono moksleivių pirmenybės varžybos.

Spalio 13 d. klube svečiuosis Anglijos treneriai.

Spalio 14-15 d. Suaugusiųjų dziudo čempionatas.

Spalio 24-25 d. LR moksleivių pirmenybės varžybos. Ir kt.

DSC_0013.jpg DSC_0020.jpg DSC_0053.jpg DSC_0057.jpg DSC_0072.jpg
DSC_0107.jpg DSC_0234.jpg DSC_0235.jpg

Close Menu