Šakių rajono atviras mokinių dziudo čempionatas skirtas Šakių rajono savivaldybės mero taurei laimėti

Šakių rajono atviras mokinių dziudo čempionatas skirtas Šakių rajono savivaldybės mero taurei laimėti

Spalio 6 d. Šakiuose vyko Šakių rajono atviras mokinių dziudo čempionatas skirtas Šakių rajono savivaldybės mero taurei laimėti. Į čempionatą sportininkai susirinko iš Vilkaviškio, Jurbarko, Biržų, Kauno r., Kauno, Vilniaus, Panevėžio ir žinoma pačių Šakių sporto klubų. Viso apie 200 sportininkų lydimų trenerių, savo artimųjų.

Sveikinimo ir atidarymo žodžius čempionato dalyviams tarė Šakių rajono meras Raimondas Januševičius, Šakių rajono švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vedėjas Darius Aštrauskas, klubo rėmėjas UAB „Gulbelė“ direktorius Arūnas Tarnauskas, Šakių sporto klubo „Audra“ prezidentė Gintarė Bubnytė-Smirnovienė ir sporto klubo „Audra“ įkūrėjas Kęstutis Smirnovas. Pristačius varžybų teisėjus buvo duotas startas čempionato pradžiai.

Šakius atstovavo Šakių sporto klubo „Audra“ ir Šakių JKSC sportininkai. Aukso medaliais skirtingose svorio kategorijose pasipuošė šie sporto klubo „Audra“ sportininkai: Gustas Zimnickas, Urtė Jasevičiūtė, Joris Grybas, Emilis Šimoliūnas ir Nedas Šilkauskas. Sidabro medaliai atiteko: Joriui Grybui, Rūtai Kulikauskaitei, Mantui Užupiui, Jokūbui Smirnovui, Urtei Jasevičiūtei, Mantui Jasevičiui, Nedui Šilkauskui ir Karinai Kardauskaitei. Trečiąsias vietas iškovojo – Paulina Smirnovaitė, Diana Mulvinskaitė, Laimutis Stonkus, Justas Pavydis, Dominic Renin, Jokūbas Sadauskas ir Benas Skulsčius. Puikias kovas turėjo ir Šakių Jaunimo kūrybos ir sporto centro sportininkai. Jų tarpe antrąją vietą iškovojo Evita Liutkaitytė. Bronzos medaliais pasipuošė Herkus Kvedys, Tajus Baltusevičius ir Nojus Martinkevičius.

Sportininkus varžyboms paruošė treneriai Tautvydas Antanaitis, Kęstutis Smirnovas ir Vytautas Smirnovas.

Dėkojame Šakių rajono merui Raimondui Januševičiui už paramą ir palaikymą organizuojant šį čempionatą, Vaidui Zimnickui už imtynių kilimų transportavimą ir pagalbą ruošiant salę varžyboms, Agnei Stanislovaitytei už pirmosios pagalbos suteikimą, Šakių JKSC direktorei Romai Paškevičiūtei už šiltą priėmimą ir kavinei „KIBA“ už skanias vaišes. Nuoširdus ačiū visiems sportininkams už kantrybę ir nuoseklų darbą bei kovas, o jų tėveliams – už vaikų palaikymą.

Close Menu