Šakių sporto klubo „Audra“ sezono uždarymo šventė miesto skvere

Šakių sporto klubo „Audra“ sezono uždarymo šventė miesto skvere

Birželio 12 d. Šakių miesto skvere vyko Šakių sporto klubo “Audra” sezono uždarymo šventė ir parodomosios technikos demonstravimo varžybos. Miestiečiams buvo suteikta galimybė gyvai, po atviru dangumi pasigrožėti sporto klubo “Audra” sportininkų meistriškumu atliekant parodomosios technikos elementus.
 
Varžybose sudalyvavo visi norintys klubo sportininkai, kuriems tai buvo ne tik savęs išbandymas kitokioje aplinkoje, bet ir puikus būdas Šakių rajono gyventojams pristatyti kovos menus kitaip. Pirmųjų vietų  laimėtojais varžybose tapo: Jokūbas Smirnovas, Mantas Užupis, Evaldas Patašius ir Paulina Smirnovaitė. Antrųjų vietų nugalėtojais tapo: Gustas Zimnickas, Emilis Šimoliūnas, Mantas Bagdonas ir Urtė Jasevičiūtė. Trečiąsias vietas iškovojo: Karina Kardauskaitė, Vilius Zaicas, Nedas Šilkauskas, Mantas Jasevičius, Danielius Onusaitis, Nojus Leveckis, Laimutis Stonkus, Benas Skulsčius ir Aistis Kleiza. Visi varžybų dalyviai buvo apdovanoti medaliais, kuriuos po sveikinimo žodžio padėjo įteikti Šakių miesto seniūnas Dalius Jasevičius. Renginio metu taip pat buvo įteikti Budo pasai ir pažymėjimai sportininkams laikiusiems dziudo diržus gegužės mėn. Ir galiausiai, visą pusmetį sporto klube veikusios “skatinimo” programos rezultatai (dalyvautas varžybų skaičius ir treniruočių lankomumas) taip pat buvo suskaičiuoti ir paskelbti laimėtojai. Geriausias septynetukas apdovanotas klubo įsteigtais prizais, tai dvejomis nemokamomis vasaros stovyklomis Šakiuose ir Palangoje, bei Jiu-Jitsu seminaru Vilniuje. Likę varžybų dalyviai apdovanoti nemokama stovykla Šakiuose ir Jiu-Jitsu seminaru Vilniuje.
 
Varžyboms sportininkus paruošė treneriai: Tautvydas Antanaitis ir Kęstutis Smirnovas. Teisėjauti pagelbėti atvyko klubo dalininkas Algirdas Kazlauskas.
 
Po varžybų sportininkai vaišinosi paruoštomis vaišėmis. Renginio metu visi miesto vaikai galėjo nemokamai pasišokinėti ant “Kaguvava” pripūstų batutų. Taip linksmai ir audringai buvo uždarytas Šakių sporto klubo „Audra“ sezonas.
 
Už pagalbą organizuojant renginį nuoširdžiai dėkojame  Šakių rajono savivaldybei, UAB “Gulbelė” direktoriui A.Tarnauskui, kavinei KIBA, MB “Kaguvava” savininkams V. ir V. Zimnickams, Šakių rajono visuomenės sveikatos biurui, laikraščiui “Draugas” ir Grappling Shop.
Close Menu