AJP Tour Estonia National Jiu-Jitsu championship 2024 Gi/NoGi

AJP Tour Estonia National Jiu-Jitsu championship 2024 Gi/NoGi

Birželio 2 d, Taline (Estijoje) vyko AJP Tour Estonia  National Jiu-Jitsu championship 2024 Gi/NoGi. Į šį čempionatą susirinko sportininkai iš Estijos, Latvijos, Brazilijos, Italijos, Suomijos, Turkijos, Didžiosios Britanijos, Ukrainos, Azerbaidžiano, Prancūzijos, Čekijos, Lenkijos, Armėnijos, Portugalijos ir Lietuvos. Lietuvą iš viso atstovavo 6 sportininkai, iš kurių 5 buvo iš sporto klubo “Audra”.
 
Sporto klubo “Audra” sportininkų rezultatai išties džiuginantys. Sportininkai į Lietuvą parvežė 5 aukso medalius ir po vieną sidabrą bei bronzą. Skirtingose amžiaus ir svorio kategorijose (Gi disciplinoje) aukso medalius iškovojo: Jokūbas Smirnovas (iki 30 kg), Emilis Šimoliūnas (iki 50 kg), Mantas Užupis (iki 34 kg), Joris Grybas (iki 42 kg). Bronzos medalis  atiteko Paulinai Smirnovaitei (iki 44 kg). NoGi disciplinoje (be kimono) auksas  atiteko Emiliui Šimoliūnui (iki 46 kg), o sidabro medalis  Paulinai Smirnovaitei (iki 44 kg).
 
Dėkojame sportininkams už puikius rezultatus ir už sporto klubo “Audra” vardo garsinimą ne tik Šakiuose, Lietuvoje, bet jau ir Pabaltijo šalyse.
 
Sportininkus varžyboms paruošė treneriai Kęstutis Smirnovas ir Tautvydas Antanaitis.

 

Close Menu