Šakių sporto klubas AUDRA bendradarbiaus su  Yamasaki braziliško džiudžisu akademija

Šakių sporto klubas AUDRA bendradarbiaus su Yamasaki braziliško džiudžisu akademija

Vasario mėnesį Vilniuje vyko Braziliško džiudžitsu seminaras, kurį vedė  Fernado Yamazaki. Yamazaki yra 7 dano (koralinis diržas) Brazilijos džiu-džitsu ir 4 dano dziudo meistras, UFC teisėjas, Pietų Amerikos JJU prezidentas, Yamazaki BJJ akademijos vadovas. Tai buvo pirmas kartas, kai Lietuvoje lankėsi tokio lygio  BJJ meistras. Seminare dalyvavo sportininkai atvykę iš įvairių Lietuvos sporto klubų, kurie populiarina džiudžitsu sportą. 

Šiame seminare dalyvavo ir Šakių sporto klubo Audra įkūrėjas ir treneris Kęstutis Smirnovas. Seminaro metu užmegztas glaudus ryšys su mokytoju Fernado Yamazaki, tad buvo sutarta ir toliau bendradarbiauti bei populiarinti džiudžitsu sportą Lietuvoje. Džiaugiamės, kad turėsime galimybe bendradarbiauti su Yamazaki BJJ Akademija.

 Yamasaki BJJ akademija turi atstovybes  Brazilijoje, JAV, Baltarusijoje; Švedijoje; Ispanijoje; Ukrainoje; Japonijoje; Pietų Korėjoje ir Lietuvoje (Vilniuje, Palangoje ir nuo šiol Šakiuose).

Šakių sporto klube „AUDRA“ Džiudžitsu ir grappling imtynių užsiėmimai vyksta kiekvieną trečiadienį ir penktadienį nuo 19 val. daugiau informacijos tel.nr. 860019500, www.klubasaudra.lt

Close Menu