Kai norisi pažinti daugiau (Bendro fizinio pasirengimo varžybos)

Kai norisi pažinti daugiau (Bendro fizinio pasirengimo varžybos)

Rugpjūčio 9 d. į Šakių sporto klubo „Audra“ organizuojamą sporto renginį pagal įgyvendinamą Europos Sąjungos struktūrinių fondų lėšomis finansuojamą projektą „Sportinio užimtumo veiklos Šakių miesto socialinę atskirtį patiriantiems gyventojams“, buvo sukviesti daugiavaikių šeimų vaikai, socialinės rizikos vaikai ir jaunimas.

Šįkart jaunimas rungėsi Bendro fizinio pasirengimo rungtyse.

Dieną pradėjome žaidimais ir pažintimi vieni su kitais, taisyklių susikūrimu. Vėliau sekė apšilimas ir pasiruošimas varžyboms (o tai labai svarbu tam, kad nesusitraumuotume varžybų metu). Paskelbus varžybų atidarymą jautėsi vaikų jauduliukas, nes susirinkusieji nėra dalyvavę tokiose varžybose. Vis tik jaudulys labai greit dingo ir jį pakeitė draugų palaikymo šūksniai. Vaikai rungtyniavo šuolio iš vietos į tolį rungtyje, šaudykliniame bėgime, atsispaudimų ir atsilenkimų rungtyse. O tam kad geriau pažintume savo kūną – atlikome kūno kompozicijos analizę ir spaudėme dinamometrą, taip išsiaiškindami kiek su kiekviena ranka išspaudžiam kg.

Likus keliom laisvom minutėms iki pietų – vyko pažintis su imtynėmis. Vaikai išbandė keletą trenerio pademonstruotų technikų, kurias pritaikys ateinančiuose sporto renginiuose.

Papietavus aplankėme miesto skverą, kuriame ne tik draugiškai apkabinome ten augantį seną ąžuolą, bet ir išbandė vikrumą ant laipiojimo įrenginio, o sporto aikštyne draugiškai sužaidė kvadrato varžybas.

Jau visai prieš atsisveikinant visiems renginio dalyviams buvo įteikti diplomai ir medaliai, pasveikinta tą dieną gimtadienį švenčianti mergaitė ir pasmaguriauta, atsigaivinta ledais.

Nuoširdų ačiū tariame renginio savanoriams – Kęstučiui, Ingai, Lukui ir Erikui. Jūs šiandien buvot NUOSTABŪS!

Close Menu