Sezono uždarymo sporto šventė (skirta daugiavaikių šeimų vaikams, socialinės rizikos vaikams ir jaunimui)

Sezono uždarymo sporto šventė (skirta daugiavaikių šeimų vaikams, socialinės rizikos vaikams ir jaunimui)

2021 m. liepos 28 d. vyko „Sezono uždarymo sporto šventė“ į kurią sugužėjo būrys puikiai nusiteikusių vaikų. Sporto šventė skirta daugiavaikių šeimų vaikams, socialinės rizikos vaikams ir jaunimui pagal įgyvendinamą Europos Sąjungos struktūrinių fondų lėšomis finansuojamą projektą „Sportinio užimtumo veiklos Šakių miesto socialinę atskirtį patiriantiems gyventojams“. Tai buvo trečiasis, užbaigiamasis renginys šią savaitę.

Gaila, bet visi smagūs dalykai kažkada ima ir pasibaigia. Tam kad įspūdis išliktų ilgam, vaikams suorganizavome tikrą sporto šventę, kurioje netrūko varžymosi įvairiose rungtyse (dziudo/grappling rungtyje pritaikė įgytas žinias iš savo ankstesnių veiklų; taip pat išbandė etnografinę rungtį (stumiant lazda reikėjo išstumti priešininką iš rato)), greitumą ir vikrumą estafetėse. O kur dar krepšinis, futbolas ir pramogos ant batuto. Būta tiek daug visko.

Prieš įteikiant diplomus ir medalius, dvi šaunios šventės mergaitės (Paulina ir Liepa) padainavo dainelę „Sraigė“. O po tokios puikios įžangos vyko apdovanojimai ir gausūs susirinkusiųjų plojimai.

Išties džiaugiamės kiekvienu atėjusiu vaiku ir prisijungusiu į sporto klubo „Audra“ organizuojamus renginius. Sporto šventę vaikai papuošė savo šypsenomis ir nuoširdumu. Dėkojame ir savanoriams (Kęstučiui, Erikui, Tautvydui ir Julijai) už buvimą drauge, už bendrystę ir norą perteikti žinias mažiausiems renginio dalyviams.

Close Menu