Pergalė Lietuvos studentų dziudo čempionate

Pergalė Lietuvos studentų dziudo čempionate

Balandžio 24 d. Elektrėnuose vyko Lietuvos studentų dziudo čempionatas, kuriame dalyvavo ir Šakių sporto klubo „Audra“ sportininkas, treneris Tautvydas Antanaitis.
 
Tautvydas šiame čempionate vyrų svorio kategorijoje virš 100 kg iškovojo pirmąją vietą. Kelyje iki čempiono vardo nugalėjo tris savo priešininkus (jų tarpe ir Lietuvos suaugusių čempioną) ir pasipuošė aukso medaliu.
 
Balandis T.Antanaičiui išties dosnus pergalėmis, nes tai jau trečiosios varžybos iš kurių grįžta su prizinių vietų apdovanojimais. Kaip pats sportininkas juokaudamas sako, kad karantinas ne priežastis nieko neveikti, kaip tik, tai laikas, kai gali daug daugiau laiko skirti sau, ne tik fiziškai, bet ir psichologiškai sustiprėti, persidėlioti vertybes ir tikslus.
 
T.Antanaitį varžyboms paruošė ir į sportą sugrįžti paskatino jo treneris K.Smirnovas, kuris savo pavyzdžiu paskatino Tautvydą siekti sportinių aukštumų.
 
Tautvydas išsikovojo teise atstovauti Lietuvą Europos ir Pasaulio čempionatuose. Artimiausias Europos čempionatas vyks gegužės 26-29 d. Kipre, tačiau norit tinkamai pasiruošti ir nuvykti į čempionatus reikalinga finansinė parama.
 
Galintys ir norintys prisidėti prie sportininko pasiruošimo finansiškai, prašome susisiekti su sporto klubo „Audra“ administracija: tel.nr. 864561005 arba rašyti el.p. klubasaudra@gmail.com. Arba paprasčiausiai padaryti pavedimą į sąskaitą Nr. LT364010042100041586 paskirtyje parašant „Parama dalyvauti Europos čempionate“. 
Close Menu