Vasaros sporto stovykla daugiavaikių šeimų vaikams, socialinės rizikos vaikams ir jaunimui Palangoje

Vasaros sporto stovykla daugiavaikių šeimų vaikams, socialinės rizikos vaikams ir jaunimui Palangoje

Šakių sporto klubas „Audra“ įgyvendina Europos Sąjungos struktūrinių fondų lėšomis finansuojamą projektą „Sportinio užimtumo veiklos Šakių miesto socialinę atskirtį patiriantiems gyventojams“, kurio tikslas didinti socialinę atskirtį patiriančių Šakių miesto gyventojų socialinę integraciją.

Birželio 8-12 d. Šakių sporto klubas „Audra“ organizavo vasaros sporto stovyklą daugiavaikių šeimų vaikams, socialinės rizikos vaikams ir jaunimui Palangoje. Stovyklos metu vaikai dalyvavo sporto treniruotėse, dziudo užsiėmimuose, ištvermės ir išbandymų rungtyse, dalyvavo žygyje po Palangos miestą. Taip pat klausėsi paskaitėlių ne tik apie sveiką gyvenseną, bet ir apie dantų priežiūrą, diskutavo po peržiūrėtų filmukų apie draugystę, pasitikėjimą. Aplankė „Pasakų parką“, Palangos botanikos (Birutės) parką, Palangos gintaro muziejų, pasigrožėjo vaizdais nuo Birutės kalno, maitino anteles tvenkinyje. Bet laikas praleistas pajūryje buvo pats smagiausias ne tik dėl maudynių, sporto užsiėmimų (estafečių, futbolo), bet ir pilių statymo ar tiesiog duobių rausimo, ramaus pokalbio su draugu ar savanoriu. Kiek sužinota, kiek išmokta … Priešpaskutinė diena buvo intensyvi veiklomis, todėl visų stovyklautojų pastangos buvo įvertintos su kaupu – penktadienį vaikams įteikti pažymėjimai, išdalinti medaliai.

AČIŪ visiems stovyklautojams už nuoširdžias šypsenas, gražius žodžius, draugiškumą, pagalbą ir pagarbą kitiems, už išdaigas, santūrumą, palaikymą, apkabinimą.

Didelis AČIŪ stovyklos savanorėms: Adelei, Rugilei ir Danielei už organizuotus žaidimus, pokalbius, priežiūrą ir dalyvavimą bendroje veikloje. Jūs buvot nuostabios!!!

Ačiū treneriui Tautvydui už treniruotes, drauge praleistą laisvalaikį ir puikią nuotaiką.

Ačiū Jums, tėveliai, už pasitikėjimą!!! 

MUMS BUVO SMAGU!!!

Visų norinčių daugiavaikių šeimų vaikų, socialinės rizikos vaikų ir jaunimo norinčio ne tik smagiai praleisti savo laisvalaikį, bet ir pasportuoti, sudalyvauti varžybose lauksime sporto klube „Audra“ jau nuo rugsėjo mėn.

Close Menu