Vasaros sporto stovykla senyvo amžiaus žmonėms ir neįgaliesiems Palangoje

Vasaros sporto stovykla senyvo amžiaus žmonėms ir neįgaliesiems Palangoje

Šakių sporto klubas „Audra“ įgyvendina Europos Sąjungos struktūrinių fondų lėšomis finansuojamą projektą „Sportinio užimtumo veiklos Šakių miesto socialinę atskirtį patiriantiems gyventojams“.

Birželio 1-5 d. Šakių sporto klubas „Audra“ organizavo vasaros sporto stovyklą senyvo amžiaus žmonėms ir neįgaliesiems Palangoje.  Jaukus apgyvendinimas, puikus ir tyras oras, sportiniai užsiėmimai, pažintiniai pasivaikščiojimai po parkus, Palangos miestą bei paplūdimį lydėjo senjorus ir neįgaliuosius visas penkias stovyklos dienas. Stovyklautojai dalyvavo mankštų ir jogos užsiėmimuose, kardio treniruotėse, statinės jėgos ir koordinacijos ypatybių lavinimo užsiėmimuose, šiaurietiško užsiėmimo su lazdomis išvykoje/žygyje. Taip pat susipažino ir sužaidė neįgaliųjų žaidimą „Bočia“, išbandė jėgas ir greitumą orientavimosi rungtyje, apsilankė Palangos gintaro muziejuje, žiūrėjo filmą „Rimantas Bagdonas. Pasaulio imtynių čempionas“. Ištvermingiausieji paminėjo Pasaulinę dviračių dieną ir numynė dviračiais atkarpą Palanga-Šventoji-Palanga, o drąsiausieji išbandė Baltijos jūros bangas besimaudydami.

Paskutinę stovyklos dieną visiems stovyklautojams buvo įteikti dalyvio pažymėjimai ir pasidžiaugta jų entuziastingumu, besiliejančia energija, noru sportuoti, visad puikia nuotaika ir plačia šypsena. O aktyviausiai komandai buvo įteikta taurė už greitumą, vikrumą. Tuo tarpu projekto dalyviai atsidėkojo nuoširdžiomis dainomis.

Dėkojame stovyklos savanoriams: Jolantai, Julijai, Jurgitai ir Renatui. Jūsų dėka ji buvo išpildyta visu 100

proc.

Visų norinčių senjorų ir neįgaliųjų sportuoti sporto klube „Audra“ lauksime nuo rugsėjo mėn.

BŪKIME AKTYVŪS!!!

Close Menu