Sporto kube „Audra“ viešėjo „Crawley Judo Club“ treneriai

Š. m. spalio 13- 16 dienomis Šakių dziudo sporto klube viešėjo „Crawley judo club“ treneriai S. Mitchel ir J. Pluckrose, karu su jais atvyko ir K.Smirnovo buvę auklėtiniai – A. Endriukaitis, M. Okonis ir N. Paulauskas, kurie dabar gyvena, dirba Anglijoje bei sportuoja „Crawley judo club“.

Penktadienio rytą svečiai atvyko į Šakių dziudo sporto klubą „Audra“ ir su klubo prezidentu Kęstučiu Smirnovu apžiūrėjo klubo patalpas, susipažino su klube vykdoma veikla, kuri yra labiau įsiplėtusi nei anksčiau. Vėliau svečius iš Anglijos priėmė rajono vicemeras Elvydas Pauliukėnas.Po pietų klubo prezidentas Kęstutis Smirnovas su „Crawley judo club“ treneriais S. Mitchel ir J. Pluckrose vyko į Kaune vykusį LR dziudo čempionatą.

Penktadienio pavakary, sugrįžę į Šakius, 17 valandą „Crawley judo club“ treneriai S. Mitchel ir J. Pluckrose vedė seminarą Šakių dziudo sporto klubo „Audra“ patalpose, į kurį sugūžėjo daug sportininkų pasisemti naujos bei įdomios patirties iš Anglijos meistrų, kurie Šakių sportininkus supažindino su jų šalyje bei klube propaguojama dziudo imtynių technika. Šis seminaras buvo pratęstas šeštadienio rytą, kuomet Šakių dziudo sporto klubo „Audra“ svečiai toliau dalijosi dziudo imtynių technikos patirtimi. Po seminaro Šakių sportininkai galėjo Anglijos dziudo meistrams užduoti klausimų, pabendrauti. „Crawley judo club“ treneriai S. Mitchel ir J. Pluckrose, pabrėžė, kad Kęstutis Smirnovas yra aukšto meistriškumo kvalifikuotas treneris ir puikus pavyzdys sporto klubo „Audra“ sportininkams, ir iš jo galima tikrai daug išmokti! Vėliau klubo prezidentas Kęstutis Smirnovas padėkojo anglams už šį įdomų bei turiningą Šakių sporto klubo „Audra“ sportininkams seminarą, bendravimą ir bendradarbiavimą. Taip pat Anglijos sporto klubo vadovai K. Smirnovui pažadėjo suorganizuoti bendras varžybas ir pakviesti Šakių dziudo sporto klubo „Audra“ sportininkus Angijon.

Šeštadienio popietę Kęstutis Smirnovas suorganizavo svečiams ekskursiją po Šakių rajone lankytinas vietas: K. Naumiestyje esantį V. Kudirkos muziejų, Zanavykų krašto muziejų, Zyplių dvarą. Kadangi „Crawley judo club“ trenerių S. Mitchel ir J. Pluckrose vizitas truko vos keturias dienas svečius išlydint į Vilniaus oro uostą trumpai buvo apsilankyta ir Trakų pilyje. Atsisveikinant sporto klubo „Audra“ svečiai padėkojo K. Smirnovui už labai mielą bei šiltą priėmimą, palinkėjo sėkmės toliau siekiant užsibrėžtų tikslų, ir  toliau tikisi nuoširdaus bendradarbiavimo.

 17~0.jpg 16n.jpg 5~0.jpg

Close Menu