Kalėdinis štangos spaudimo turnyras

Kalėdinis štangos spaudimo turnyras

Gruodžio 14 d. Šakių sporto klube „Audra“ vyko Kalėdinis štangos spaudimo turnyras, kuriame dalyvavo sporto klubo „Audra“ sportininkai. Džiugu, kad turnyre visad noriai sudalyvauja ne tik jau ilgą laiką sportuojantys klubo sportininkai, tačiau ir tie, kurie tik šį rudenį naujai įžengė į sporto klubo „Audra“ treniruoklių salės patalpas. Tad daliai dalyvių tai buvo pirmosios varžybos, kitiems jau ir tradicija tapusios.

 

Turnyre dalyviai buvo suskirstyti į 5 skirtingas amžiaus grupes: jaunių, jaunimo, merginų, suaugusiųjų ir žmonių turinčių negalią/senjorų. Varžybos buvo asmeninės, o varžybų nugalėtojai ir prizininkai buvo išaiškinti pagal WILKS lentelės koeficientą.

 

Pirmųjų vietų nugalėtojais skirtingose amžiaus grupėse tapo: Vitalijus Podymov (išstūmė 47,5 kg), Nojus Matulaitis (išstūmė 100 kg),  Inga Bataitienė (išstūmė 47,5 kg), Vytautas Bastys (išstūmė 130 kg) ir Viktoras Šakėnas (išstūmė 60 kg). Antrąsias vietas iškovojo: Karolis Raškauskas (išstūmė 55 kg), Lukas Matulaitis (išstūmė 90  kg), Karolis Vylimaitis  (išstūmė  105 kg) ir Juozas Šnipas (išstūmė 50 kg). Trečiųjų vietų nugalėtojais tapo: Dominykas Natulkevičius išstūmęs 60 kg, Tomas Jakas su  95 kg ir Petras Gataveckas išstūmęs 20 kg štangą.

 

Absoliučiu varžybų nugalėtoju tapo Vytautas Bastys.

 

Varžybų nugalėtojai buvo apdovanoti taurėmis, medaliais ir diplomais. Absoliučiam nugalėtojui skirtas specialus klubo prizas.

 

Visus varžybų dalyvius treniruoja treneris Saulius Jurkšaitis.

 

Štangos spaudimo varžybos vyko įgyvendinant projektą “Sporto renginių ir stovyklų organizavimas” bendrai finansuojamas Sporto rėmimo fondo lėšomis, kurį administruoja Švietimo mainų paramos fondas.

 

Kviečiame visus Šakių rajono gyventojus, norinčius laisvalaikį praleisti fiziškai aktyviai ir turiningai, prisijungti į klube vykstančius treniruoklių salės užsiėmimus kiekvieną darbo dieną nuo 14.00 – 21.00 val. Daugiau informacijos tel. nr. 8 600 19500

Close Menu