ĮVYKO „VIRTUALIŲ BENDRO FIZINIO PARENGTUMO VARŽYBŲ“ APDOVANOJIMAI

ĮVYKO „VIRTUALIŲ BENDRO FIZINIO PARENGTUMO VARŽYBŲ“ APDOVANOJIMAI

Vasario 15-21 d. Šakių sporto klubas „Audra“ pirmą kartą organizavo Virtualias bendro fizinio parengtumo varžybas skirtas ne tik sporto klubą „Audra“ lankantiems sportininkams, bet ir visiems norintiems varžybose dalyvauti Šakių rajono moksleiviams bei ikimokyklinukams. Kiek neįprastas varžybų formatas susilaukė nemažo dalyvių susidomėjimo ir labai nudžiugino varžybų organizatorius. Pasitvirtino spėliojimai, kad moksleiviai labai pasiilgo judesio, varžymosi ir iššūkių patiems sau.
Varžybos buvo vykdomos nuotoliniu būdu. Dalyviams buvo parengtos 5 užduotys: atsilenkimai, atsispaudimai, pritūpimai, plankas (lenta) ir kėdutė prie sienos. Moksleiviai turėjo visą savaitę pasiruošimui, geriausių rezultatų užfiksavimui ir nufilmuotų pratimų atsiuntimui.
Visi dalyviai buvo suskirstyti į 5 atskiras mergaičių ir berniukų amžiaus grupes.
Varžybose daugiausiai taškų surinko ir pirmąsias vietas iškovojo Samanta Valionytė, Paulina Smirnovaitė, Gabija Krankauskaitė, Simona Smirnovaitė, Estela Stankaitytė, Jokūbas Smirnovas, Mantas Užupis, Dovydas Buikus, Danielius Žilionis, Martynas Petkus. Antrosios vietos skirtingose amžiaus grupėse atiteko: Rūtai Kulikauskaitei, Veronikai Tarnauskaitei, Benui Misiukevičiui, Rimvydui Basčiui, Benui Tiškevičiui, Augustui Kluoniui. Trečių vietų laimėtojais tapo Patricija Kurševičiūtė, Sniegė Kulikauskaitė, Jokūbas Bataitis, Evaldas Patašius, Vakaris Vaitekūnas.
Vasario 25 d. nuotoliniu būdu vyko varžybų dalyvių apdovanojimai, kurių metu buvo pasidžiaugta dalyvavusiais, aptarti jų pasiekimai ir paraginti toliau tęsti fiziškai aktyvią veiklą, nenustoti sportuoti. Renginio metu, nors ir virtualiai, pirmų vietų laimėtojai buvo apdovanoti taurėmis, medaliais, diplomais ir klubo suvenyrais, antrų ir trečių vietų nugalėtojai – medaliais, diplomais, klubo suvenyrais. Visi varžybų dalyviai apdovanoti diplomais ir klubo suvenyrais. Laimėjimai bus įteikti asmeniškai.
Klubo prezidentė dėkoja komisijai už pagalbą įvertinant rezultatus.
Virtualios bendro fizinio pasirengimo varžybos vyko įgyvendinant projektą „Fizinis aktyvumas – geriausias žmogaus „pirkinys““. Projektas „Fizinis aktyvumas – geriausias žmogaus „pirkinys““ bendrai finansuojamas Sporto rėmimo fondo lėšomis, kurį administruoja Švietimo, mokslo ir sporto ministerija, Švietimo mainų paramos fondas ir Centrinė projektų valdymo agentūra.
Close Menu