Bendro fizinio pasirengimo varžybos

Bendro fizinio pasirengimo varžybos

Spalio 21 d. Šakių sporto klube „Audra“ vyko Bendro fizinio pasirengimo varžybos, kuriose dalyvavo klubo sportininkai. Varžybų metu sportininkai varžėsi šuolio į tolį, šaudyklinio bėgimo, atsilenkimų ir atsispaudimų rungtyse. Vyresniesiems teko įveikti ir papildomą prisitraukimų rungtį. Patys mažiausi taip pat sudalyvavo jų amžių atitinkančiose rungtyse, taip išbandydami savo jėgas.
 
Visi sportininkai buvo suskirstyti į keturias grupes. Pirmų vietų nugalėtojai skirtingose grupėse tapo: Raigardas Janulaitis, Benas Tiškevičius, Simona Smirnovaitė ir Jokūbas Sadauskas. Visi jie pasipuošė aukso medaliais, buvo įteikti diplomai bei taurės. Antrų vietų nugalėtojais tapo ir sidabro medaliais pasipuošė: Evaldas Patašius, Kazimieras Antanaitis, Rūta Kulikauskaitė ir Lukas Tiškevičius. Trečių vietų nugalėtojais skirtingose grupėse tapo: Laurynas Radzevičius, Eimantas Dapkevičius, Karina Kardauskaitė ir Danielius Žilionis. Visi jie buvo apdovanoti bronzos medaliais ir diplomais. Visiems likusiems įteikti diplomai pažymintys dalyvavimą bendro fizinio pasirengimo varžybose bei palinkėta nenuleisti rankų kovojant iki galo.
 
Sportininkus varžyboms paruošė Šakių sporto klubo „Audra“ treneris Tautvydas Antanaitis.
 
Sergantiems sportininkams linkime greičiau pasveikti.
 
Bendro fizinio pasirengimo varžybos vyko įgyvendinant projekto „Fizinis aktyvumas – geriausias žmogaus „pirkinys““. Projektas „Fizinis aktyvumas – geriausias žmogaus „pirkinys““ bendrai finansuojamas Sporto rėmimo fondo lėšomis, kurį administruoja Švietimo, mokslo ir sporto ministerija, Švietimo mainų paramos fondas ir Centrinė projektų valdymo agentūra.
Close Menu