Dziudo pergalės Lietuvos mokinių čempionate

Dziudo pergalės Lietuvos mokinių čempionate

Lapkričio 9 d., Vilniuje vyko Lietuvos mokinių vaikų ir jaunių dziudo čempionatas, kurio vienas iš vykdytojų buvo ir Šakių sporto klubas „Audra“. Šiame čempionate dalyvavo per kelis šimtus sportininkų iš įvairių Lietuvos miestų bei užsienio sporto klubų.

Puikiai varžybose pasirodė Šakių sporto klubo „Audra“ sportininkas Elijus Antanas Venckūnas. Jis savo svorio kategorijoje iki 55 kg iškovojo garbingąją trečiąją vietą ir pasipuošė bronzos medaliu. Varžybose savo jėgas išbandė ir Danielius Žilionis, Danielius Murauskas bei Jokūbas Sadauskas. Šįkart fortūna nuo jų sėkmės nusisuko, tad iki pergalės šiek tiek pritrūko.

Prizinę vietą iškovojo ir buvęs sporto klubo „Audra“ sportininkas Vakaris Saukaitis, kuris svorio kategorijoje iki 73 kg laimėjo bronzos medalį. Šiuo metu Vakaris mokosi Panevėžio R.Sargūno sporto gimnazijoje.

Šis dziudo čempionatas buvo pirmasis šį sezoną, tad sportininkai pasisėmę patirties toliau tobulins dziudo techniką treniruočių metu ir sieks pergalių kituose Lietuvos čempionatuose bei varžybose.

Čempionatui sportininkus paruošė Šakių sporto klubo „Audra“ treneris Tautvydas Antanaitis.

Primename, kad Šakių sporto klubas „Audra“ vykdo NVŠ programą „Kovos menai“. Kviečiame visus norinčius prisijungti į dziudo užsiėmimus sporto klube „Audra“ pirmadieniais ir trečiadieniais nuo 14.30 val.

Close Menu