Sėkmingas savaitgalis dziudo čempionate Trakuose

Sėkmingas savaitgalis dziudo čempionate Trakuose

Birželio 1 d., minint Tarptautinę vaikų gynimo dieną ir pirmąją vasaros dieną, gausus Šakių sporto klubo „Audra“ sportininkų būrys išvyko į Lietuvos dziudo pradedančiųjų čempionatą „PIRMA KOVA“ vykusį Trakuose. Šio čempionato tikslas – populiarinti dziudo sporto šaką, kelti sportuojančiųjų meistriškumą ir palaikyti draugiškus santykius su kitais sporto klubais.

Ilgas ir nuoseklus darbas galiausiai atsiperka. Jaunieji kovotojai turėjo galimybę išbandyti savo jėgas Trakuose, Šakių sporto klubo ,,Audra“ ir kovos menų akademijos organizuotame čempionate „PIRMA KOVA“. Ant tatamio skirtingose amžiaus grupėse rungėsi šie klubo sportininkai: Rūta Kulikauskaitė (U-18, II vieta), Samanta Prapuolenytė (U-18, II vieta), Mykolas Prapuolenis (U-11, II vieta), Danielius Murauskas (U-11, V vieta, U-14, V vieta), Danielius Žilionis (U-9, III vieta, U-11, V vieta), Augustas Kluonius (U-9, V vieta) ir Jokūbas Sadauskas (U-9, III vieta, U-11, III vieta). Daugeliui mūsų sporto klubo auklėtinių teko kovoti rato sistemos principu ir tai leido jiems įgauti labai vertingos kovų patirties. Kiekvienas kovotojas galėjo įvertinti ir pasidžiaugti savo metų darbo/treniruočių vaisiais. Kai kurie klubo sportininkai išdrįso mesti iššūkį ir vyresnėse amžiaus grupėse, kuriose dalis jų pasirodė net geriau nei savojoje amžiaus grupėje. Matyt ,,adrenalinas“ suteikė jėgų ir leido parodyti tikrąsias savo galimybes.

Dėkingas laikas ir vieta leido pasimėgauti ir Trakų miesto švente, sudalyvauti Policijos pareigūnų viktorinoje ir laimėti prizus. Trakų pilies pastatai ir kraštovaizdis leido prisiliesti prie UNESCO paveldo, o galutinai jėgas atgauti padėjo ledai ir maudynės Galvės ežere. Grįžome įgavę naujų jėgų bei laimėję ,,mūšius“ ir suprasdami, kad tikroji Gyvenimo ,,kova“ tik prasideda.

Čempionatui sportininkus paruošė Šakių sporto klubo „Audra“ treneris Tautvydas Antanaitis.

Close Menu