Dziudo sezono uždarymo šventė

Dziudo sezono uždarymo šventė

Gegužės 29 d. Šakių sporto klube „Audra“ vyko paskutinės šio sezono dziudo treniruotės, kurių metu netrūko gerų emocijų, šiltų pokalbių, nuotaikingų žaidimų ir apdovanojimų.

Turbūt bene laukiamiausias momentas buvo klubo dziudo trenerio Tautvydo Antanaičio iškilmingas budo pasų ir pažymėjimų pažyminčių, kad išlaikė dziudo technikos egzaminą ir suteiktas 6 kyu baltasis diržas įteikimas sportininkams. Šiais metais 6 kyu buvo suteiktas šiems sporto klubo „Audra“ sportininkams: Matui Stanaičiui, Augustui Kluoniui, Jokūbui Glikui, Samantai Prapuolenytei, Žygimantui Bataičiui, Jokūbui Sadauskui, Simonai Smirnovaitei, Luknei Bertašiūtei, Rūtai Kulikauskaitei ir Nedui Nausėdai.

Pažymėjimais, medaliais, naujaisiais klubo marškinėliais ir „Grappling LT“ žurnalais apdovanoti buvo bendro fizinio pasirengimo varžybose dalyvavusieji vyresnieji sportininkai, kur pirmąją vietą iškovojo Mindaugas Antanaitis, antroji vieta atiteko Vakariui Saukaičiui ir trečioji – Adolfui Preisui. Likusias vietas pasidalino Adas Kazlauskas, Nedas Nausėda ir Linas Sniečkus, kurie taip pat buvo apdovanoti pažymėjimais, žurnalais ir klubo marškinėliais.

Pabaigoje žodį sportininkams tarė klubo prezidentė Gintarė Bubnytė-Smirnovienė. Buvo trumpai apžvelgti prabėgę metai, pasidžiaugta sportiniais pasiekimais, padaryta akivaizdžia sportininkų pažanga, pagirti už drąsą vykstant į pirmąsias dziudo varžybas, padėkota už „ištikimybę“ sporto klubui. Kaip kalbėjo klubo prezidentė, nepraslydo pro akis ir sportininkų draugiškumas tarpusavyje treniruočių metu, atjauta, padrąsinimas, palaikymo šūksniai draugams kovos metu, drąsa, šilta atmosfera, šypsenos – kas ir sudarė pačią šauniausią klubo komandą.

Deja, šiais metais teko atsisveikinti su ilgamečiu klubo sportininku Linu Sniečkumi, kuris klube praleido visus 11-ika metų, buvo aktyvus ne tik varžybų dalyvis, bet ir dažnas jų laimėtojas. Lino indėlis į klubo laimėjimų sąrašą išties yra didelis. Linkėdami sėkmės baigiant mokslus ir pasirenkant naują kryptį, tikimės, kad Linas nepamirš dziudo ir toliau aktyviai sportuos. Tuo tarpu, sakome didelį AČIŪ už tuos metus drauge!

Vyresniųjų treniruotėms pasibaigus, salę „užkariavo“ mažieji, patys nuoširdžiausi sporto klubo sportininkai. Klegesį, žaidimus pakeitė ne ką mažiau reikšmingas padėkų įteikimas už tai, „kad yra kovotojai, kurie niekada nepasiduoda“.

Klubo prezidentė taip pat padėkojo dziudo treneriui Tautvydui Antanaičiui už aktyvų įsijungimą į klubo veiklą, kantrybę, sportininkų paruošimą varžyboms. Išreiškė viltį ir dėl tolimesnio gražaus bendradarbiavimo.

Labai gaila, kad paskutinę dieną į treniruotes negalėjo atvykti didelė dalis klubo sportininkų. Vienus užklupo ligos, kiti turėjo renginius darželiuose/mokyklose.

Sporto klube „Audra“ nuo rugsėjo iki gegužės mėn. buvo vykdomos „Kovos menų“ ir „Treniruoklių salės užsiėmimai (jėgos trikovė)“ neformalaus vaikų švietimo programos finansuojamos iš tikslinių valstybės/Europos Sąjungos lėšų.

Taip pat nuo sausio iki gegužės mėnesio klube vyko ir neįgaliųjų socialinės integracijos per kūno kultūrą ir sportą projektas, kurio metu klube sportavo neįgalieji ir senjorai. Vasaros laikotarpiu neįgaliesiems ir senjorams užsiėmimai nebus vedami, tačiau nuo rugsėjo jie bus tęsiami toliau.

Informuojame, kad nuo birželio mėn. keičiasi sporto klubo „Audra“ darbo laikas. Dirbsime pirmadieniais-trečiadieniais-penktadieniais nuo 15.00 val. iki 20.00 val.

Linkime visiems gražios ateinančios vasaros, gerų įspūdžių, poilsio!!! Labai lauksime visų sugrįžtant rudenį su nauja energija, asmeniniais tikslais.

Close Menu