Velykinis štangos spaudimo turnyras

Velykinis štangos spaudimo turnyras

Balandžio 18 d. Šakių sporto klubo „Audra“ treniruoklių salėje vyko tradicinis Velykinis štangos spaudimo turnyras, kuriame dalyvauti galėjo visi norintys klubo sportininkai. Varžybos asmeninės, o varžybų nugalėtojai ir prizininkai buvo išaiškinti pagal WILKS lentelės koeficientą.

Džiugu, kad ir šįkart atsirado sportininkų pasiryžusių įveikti savo baimes, abejones ar tiesiog pasitikrinti savo jėgas. Vieniems iš jų, tai buvo pirmosios tokios varžybos, kitiems – tradicinės.

Varžybų dalyviai varžėsi keturiose amžiaus grupėse. Merginų tarpe geriausiai pasirodė pirmą kartą tokiose varžybose dalyvavusi Ieva Bacevičiūtė, išstūmus 40 kg. Antroji vieta atiteko Mildai Skruibytei išstūmusiai 52,5 kg ir trečioji vieta, taip pat pirmą kartą debiutavusiai Raimondai Bastytei, iškėlusiai 37,5 kg. Ketvirtoji vieta – Aistei Ambrazaitienei išstūmusiai 40 kg. Jaunių (iki 16 metų) amžiaus grupėje nugalėtoju tapo Armandas Rudaitis iškėlęs 65 kg. Jaunimo (iki 18 metų) amžiaus grupėje nugalėtoju tapo Mantas Bacevičius – 100 kg, antroji vieta atiteko Martynui Krapavickui 85 kg ir trečioji vieta – Tadui Mozūraičiui 75 kg. Suaugusiųjų (vyresni nei 18 metų) tarpe aukso medalį iškovojo Justinas Džiaukštas iškėlęs 105 kg, sidabrą – Povilas Kuodys 92,5 kg ir bronzą Deividas Janeika 87,5 kg. Absoliučiu varžybų nugalėtoju paskelbtas – Mantas Bacevičius.

Varžybų nugalėtojai buvo apdovanoti taurėmis, medaliais ir diplomais. Absoliučiam nugalėtojui skirtas specialus prizas.

Visus varžybų dalyvius treniruoja treneris Saulius Jurkšaitis.

Close Menu