Dziudo varžybos Lapėse

Dziudo varžybos Lapėse

Balandžio 13 d. Šakių sporto klubo „Audra“ dziudo sportininkai dalyvavo XV atvirame Lapių moksleivių dziudo turnyre Kauno rajono mero taurei laimėti.

Šauniai varžybose pasirodė Edvinas Klimovas, kuris svorio kategorijoje iki 27 kg iškovojo trečiąją vietą ir pasipuošė bronzos medaliu. Mykolas Prapuolenis svorio kategorijoje iki 42 kg ir Rūta Kulikauskaitė svorio kategorijoje iki 32 kg iškovojo 5 -ąsias vietas ir buvo apdovanoti diplomais. Tuo tarpu Elijus Antanas Venckūnas, Danielius Murauskas ir Danielius Žilionis žada nenuleisti rankų prieš vasarą ir dar parodyti savo sugebėjimus kitose varžybose. Treneris džiaugiasi sportininkės Rūtos debiutu, kuri nepabūgo mesti iššūkį gerokai už save vyresnėms ir labiau patyrusioms kovotojoms.

Kaip treneris pasakoja, su kiekvienomis varžybomis jaunimas kyla aukštyn ne tik vietomis, bet ir pasitikėjimu savimi bei meistriškumu ir noru varžytis.

Varžybose sulaukėme ir tėvelių palaikymo. Tai labai svarbu ne tik visiems sportininkams, treneriams bet ir visai dziudo šeimai, kaip šios gyvenimo filosofijos propoguotojams. Siekiant tikslų, bet koks palaikymas yra labai svarbus – ypatingai pradedantiesiems.

Sportininkus varžyboms paruošė treneris Tautvydas Antanaitis.

Close Menu