Šventinis senjorų užsiėmimas

Šventinis senjorų užsiėmimas

Gruodžio 19 d. Šakių sporto klube „Audra“ vyko paskutinis šiais metais Neįgaliųjų socialinės integracijos per kūno kultūrą ir sportą projekto dalyvių užsiėmimas.

Jau tradicija tapo kasmet rengti šventinį susitikimą, kurio metu, pagal projektą dalyvaujantys sportininkai, pirmiausia pasportavo, o vėliau susėdo pasidžiaugti metų rezultatais, pasidalinti savo prieššventiniais rūpesčiais. Savo kūrybos eilėmis senjorai padėkojo klubo treneriui Sauliui Jurkšaičiui ir klubo prezidentei Gintarei Bubnytei-Smirnovienei už puikiai praleistą laiką treniruoklių salėje, už nuoširdžią šypseną juos sutinkant ir išlydint. Savo ruožtu klubo vadovė visus projekto dalyvius pasveikino su artėjančiomis šventėmis, pasidžiaugė neįgaliųjų ir senjorų aktyvumu, nuoširdumu bei įteikė po simbolinį sporto klubo „Audra“ suvenyrą.

Neįgaliųjų socialinės integracijos per kūno kultūrą ir sportą projektas bus tęsiamas ir ateinančiais naujaisiais metais. Visus norinčius neįgaliuosius ir senjorus sporto klubas „Audra“ kviečia prisijungti į užsiėmimus vyksiančius klubo treniruoklių salėje.

Close Menu