Sportininkai pasitikrino savo jėgas

Sportininkai pasitikrino savo jėgas

Gruodžio 3 d. Šakių sporto klube „Audra“ vyko bendro fizinio pasirengimo varžybos. Sportininkai rungtyniavo 5-iose amžiaus grupėse, kur turėjo įveikti keturias sportines užduotis: šuolis iš vietos į tolį, atsispaudimai, bėgimas 10×5, sėsti ir gulti per 30s. Šiomis varžybomis klubo sportininkai pasitikrino savo ištvermę, jėgą ir greitumą.

Tarp jauniausių ir mažiausiųjų geriausiai sekėsi ir aukso medalį iškovojo Tajus Kazlauskas, sidabras atiteko Dovydui Didžiuliui.

Mergaičių amžiaus grupėje 2009-2011 m. pirmąją vietą iškovojo Simona Smirnovaitė, antrosios vietos sidabro medalis atiteko Samantai Prapuolenytei, o bronzos medaliais pasipuošė Luknė Bertašiūtė ir Rūta Kulikauskaitė.

20

10 metų sportininkų grupėje geriausiai sekėsi ir pirmoji vieta atiteko Danieliui Žilioniui, antroji vieta Elijiui Antanui Venckūnui ir trečioji – Žygimantui Bataičiui.

2009 metų grupėje auksas atiteko Danieliui Murauskui, sidabras Augustui Kluoniui ir bronza Jokūbui Glikui bei Mykolui Prapuoleniui.

2006-2007 metų grupėje pirmoji vieta atiteko Estelai Stankaitytei, antroji vieta Matui Stanaičiui ir trečioji – Adomui Ūsui.

Close Menu