Šakių „Varpo“ mokyklos pirmokų vizitas

Šakių „Varpo“ mokyklos pirmokų vizitas

Spalio 17 d. Šakių sporto klube „Audra“ lankėsi Šakių Varpo mokyklos 1a klasės moksleiviai su mokytoja Lilija Žurauskiene bei lydinčia mama. Juos sutiko klubo prezidentė Gintarė Bubnytė-Smirnovienė, kuri labai trumpai papasakojo klubo atsiradimo istoriją ir palydėjo jau pas laukiantį dziudo trenerį Tautvydą Antanaitį.

Užsiėmimą treneris pradėjo nuo trumpo pokalbio su vaikais apie dziudo sporto šaką, pamokino kaip teisingai pasisveikinti treniruotės pradžioje. Vėliau sekė treniruotė su lengvu apšilimu, dziudo elementais ir trenerio akrobatiniais triukais, kuriuos vaikai palydėdavo garsiais nuostabos šūksniais. Taip pat vaikams buvo pademonstruoti teisingi kritimo elementai, atsakyta į juos dominančius klausimus. Moksleiviai ne tik pasitikrino savo ištvermę, bet ir lankstumą, vikrumą, pademonstravo savo gebėjimus.

Prieš atsisveikinant klasei buvo padovanota knyga „Čempionai“, kurią moksleiviai galės pavartyti pertraukų metu joje atrandant savo pažystamus, artimuosius. O bendra nuotrauka primins apie puikiai praleistą laiką sporto klube „Audra“.

Nuvargę, tačiau spindinčiomis akimis ir plačiomis šypsenomis vaikai atsisveikino ir patraukė mokyklos link.

Close Menu