Kalėdinis dziudo pasirodymas

Kalėdinis dziudo pasirodymas

Gruodžio 14 d. Šakių sporto klube „Audra“ vyko tradicinis metų užbaigimo renginys – Kalėdinis dziudo pasirodymas. Jo metu savo išmoktas žinias ir gebėjimus pademonstravo visi sporto klube sportuojantys vaikai, kurių amžius apėmė intervalą nuo 3 iki 18 metų.

Renginį pradėjo sporto klubo „Audra“ prezidentė Gintarė Bubnytė-Smirnovienė, vėliau žodį tarė LR Seimo narys jaunimo ir sporto reikalų komisijos pirmininkas Kęstutis Smirnovas, bei klubo steigėjas Algirdas Kazlauskas. Po tartų linkėjimų ir sveikinimų su artėjančiomis šventėmis, renginio vedimą perėmė klubo treneris Tautvydas Antanaitis.

Pirmiausia pasirodė patys mažiausi 3-6 metų vaikai, kurie susirinkusiems pademonstravo sutrumpintą dziudo užsiėmimo variantą. Jų nuoširdumas ir sąžiningumas privertė nusišypsoti ne vieną iš susirinkusiųjų tėvelių. Kūlversčiai pirmyn, atgal, „gorilos“, „keptos dešrelės“, „žirgai“ – visa tai pratimų pavadinimai. Jų pasirodymas buvo palydėtas garsiomis ovacijomis.

Mažuosius pakeitė vyresnių vaikų 7-12 metų grupė. Po trumpo apšilimo sekė eilė pačių įvairiausių pratimų skirtų savisaugai – kritimų technika, po to pademonstravo dziudo metimų technika. Treneris su savo mažaisiais mokinukais pademonstravo kai daug mažesnis ir silpnesnis gali nugalėti daug didesnį ir stipresnį.

Vyriausieji sportininkai susirinkusiuosius džiugino puikiai atliktomis akrobatinėmis kombinacijomis: kritimai, šuoliai per „kliūtis“/ore, taip pat pademonstravo aukštesnio lygio dziudo metimų techniką.Visi buvo apžavėti jų pasirodymu.

Renginio pabaigoje visai visi sportininkai buvo apdovanoti saldžiomis dovanėlėmis ir diplomais pažyminčiais jų dalyvavimą Kalėdiniame dziudo pasirodyme.

Sporto klubas „Audra“ dėkoja LR Seimo nariui K.Smirnovui už prisidėjimą įsigyjant saldžias dovanėles, visiems klubo tėveliams už kantrybę ir tikėjimą mumis, vaikams už puikias renginio akimirkas, treneriui Tautvydui Antanaičiui už paruoštus sportininkus ir programos pravedimą.

Sporto klube „Audra“ nuo rugsėjo mėn. yra vykdoma neformalaus vaikų švietimo programa finansuojama tikslinių valstybės/Europos Sąjungos lėšų. Visą informaciją apie dziudo ir treniruoklių salės užsiėmimus galima rasti klubo FB paskyroje ar www.klubasaudra.lt

Close Menu